Medarbetare till Payments på Nordnet

Operations, Stockholm

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som en av de första digitala bankerna. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Payments ingår i verksamhetsområdet Operations och består idag av 7 st medarbetare. Avdelningen hanterar likvidtransaktioner på samtliga marknader där Nordnet är aktivt.
 
Det här ingår i rollen

Rollen innebär att hantera våra kunders insättningar och uttag av likvider. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

  • att hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid
  • daglig avstämning av transaktioner och kontosaldon
  • utföra interna betalningar på uppdrag av andra avdelningar
  • säkerställa täckning på bankkonton av automatiska betalningsflöden
  • betalningar i samband med bolån
  • hantering av ärenden/frågor från kundservice

Komplexiteten i arbetsuppgifterna är varierande från enkel administration till mer komplexa uppgifter som kräver god insyn och förståelse för hur system och processer fungerar. Vi arbetar som ett team där varje person tar ansvar för att lösa gruppens totala arbetsbörda och därmed bygger vi bred kompetens med målsättning att alla i gruppen kan hjälpa till med samtliga arbetsuppgifter. För att bli framgångsrik i rollen krävs god samarbetsförmåga, positiv inställning och eget driv och att du kan bibehålla lugnet när det uppstår tidspress i form av dagliga deadlines. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra avdelningar inom Nordnet vilket ställer krav på att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du arbetar mot uppsatta mål och deltar även i arbete med att effektivisera och utveckla våra processer och rutiner.
 
Din bakgrund

Du har erfarenhet av arbete i administrativa processer som kräver hög noggrannhet och precision, och trivs med det. 

Vi ser gärna att du har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv.

Det är extra meriterande om du har arbetat med avstämningar och betalningar och därmed har kunskap om betalningsprodukter och -system såsom bankgirot, SWIFT etc.

Du har sannolikt relevant utbildning inom ekonomi/finans eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift
 
Det här är troligen du

Som person är du flexibel, noggrann och serviceinriktad. Du är lättlärd och har ett logiskt tankesätt och förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Att löpande ifrågasatta och utvärdera våra processer är en självklarhet för dig och du bidrar gärna i förbättringsarbeten. Du är stresstålig och har en god förmåga att planera varierad arbetsbelastning. Att bidra med positiv och god stämning är en självklarhet för dig och du förstår vikten av ett bra och nära samarbete i en grupp.
 
Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är 450 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. I början av 2018 flyttar vi från Alviks strand till nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi 

Låter detta intressant för dig?

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 januari. Urval och intervjuer sker löpande. Om du har ytterligare frågor om tjänsten kontakta Niklas Matses, Manager Payments, niklas.matses@nordnet.se


Välkommen med din ansökan!

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi gör bakgrundskontroll och tar UC på slutkandidat.

*Application for this job is currently closed

Back

X