B2B-säljare till Nordnet

Sweden, Stockholm

Apply

Vill du arbeta på ett innovativt och offensivt företag vars affär är värdepappershandel och sparprodukter?

Inom Business Sales får du en unik chans att bygga en lång karriär inom försäljning, och du får vara med i utvecklingen av ett nytt arbetssätt. Med proffsiga kollegor, dedikerat och närvarande ledarskap, och en arbetsgivare som tror på dig långsiktigt, får du möjlighet att bygga en karriär inom finans/försäkring. 

Det här ingår i rollen

Rollen innebär att du prospekterar och genomför kundmöten via telefon/digitalt och säljer Nordnets tjänstepensionslösningar. Du har branschens bästa och mest kundvänliga erbjudande i ryggen. På Nordnet kommer du lära dig mer om den finansiella marknaden. Vi jobbar med kontinuerlig utveckling och ständig förbättring!

För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom bolaget, både inom försäljning och andra områden.

Vem är du?

Vi söker dig som bestämt dig för att lyckas! Du uppskattar feedback och värderar det i din personliga utveckling, och är även själv generös med detta till dina kollegor. Du har förmågan att ta eget ansvar för dina resultat och söker nyfiket nya vägar för att bli och göra saker bättre. Du är prestigelös och visar det genom att alltid ha kundens bästa i fokus.

Du har med fördel erfarenhet som mäklarassistent, alternativt från rådgivarroll i försäkringsbolag eller annan bank. Erfarenhet av utgående försäljning via telefon är en merit, men det absolut viktigaste är att du brinner för försäljning och personlig utveckling. 

Frågor och ansökningar

Har du frågor är du välkommen att kontakta Joakim Östgren 0731428773 (joakim.ostgren@nordnet.se) eller Johan Bergström 0721557237 (johan.bergstrom@nordnet.se).

Ansökningar tas emot via ansökknappen nedan. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi vill också göra dig uppmärksam på att vi tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser att anställa hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Back

Apply

X