Copywriter

Communications, Stockholm

Kan du skriva på ett enkelt och träffsäkert sätt?

Vi på Nordnet tycker att sparande ska vara kul och inspirerande. Det ställer höga krav på att enkelt kunna förklara, vägleda och skapa intresse för Nordnets produkter och tjänster.

I din roll som copywriter kommer du att ansvara för såväl utveckling av koncept för olika produkter och tjänster som för framtagande av förklarande och inspirerande texter och beskrivningar av Nordnets erbjudande i interna och externa kanaler.

Vid större produktlanseringar och varumärkesbyggande kampanjer sker konceptutveckling oftast i samarbete med reklambyrå där du ansvarar för att ta ut och målgruppsanpassa kommunikationen till olika kanaler.

Du ingår i teamet Marketing Design och jobbar tillsammans med ett team av skickliga designers, media producenter, sociala media experter och produktutvecklare för att förbättra och effektivisera Nordnets affär. Du rapporterar till Head of Marketing Design.

Detta är du

Du har sannolikt en relevant akademisk utbildning och har gedigen erfarenhet av att ha jobbat som copywriter. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta med bank/finans eller med andra komplexa konsumenttjänster. Du är van att arbeta strategiskt och har intresse och kunskap för utveckling av varumärken. Arbetet kräver att du talar och skriver svenska obehindrat.

För att trivas i rollen ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo och ha förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Som person är du positiv, ambitiös och prestigelös.

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är 450 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. I början av 2018 flyttar vi från Alviks strand till nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi.

Frågor och ansökningar

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Head of Marketing Design Caroline Bartholf, caroline.bartholf@nordnet.se,  0735100021.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 31 Januari 2018. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök via länken nedan! 

*Application for this job is currently closed

Back

X