Deltids- heltidsmedarbetare till Payments på Nordnet

Sweden, Stockholm

Apply

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Nu höjer vi vår ambitionsnivå ytterligare och arbetar med ett högt mål i sikte: Att skapa världens bästa kundupplevelse inom sparande och investeringar. För att uppnå det behöver vi duktiga, engagerade och nyfikna medarbetare. Är du en av dem? Vill du vara med och bygga det nya Nordnet? Och vill du göra det i ett högt tempo? Nu söker vi ytterligare en medarbetare till Payments, en del av verksamhetsområdet Bank Operations. Avdelningen hanterar likvidtransaktioner på samtliga marknader där Nordnet är aktivt.

Detta är rollen

Vi söker nu en person som kan arbeta deltid 50% med att hantera betalningar i samband med lösen av våra kunders bolån hos andra institut.  Samt för att arbeta 100% under sommaren (juni, juli och augusti) med övriga uppgifter inom Payments. Efter sommaren fortsätter tjänsten som innan, dvs 50% deltid med fokus på lösen av bolån fram till årsskiftet 2018.

Payments är slutskedet i Nordnets bolåneprocess. Payments ansvarar för betalningar i samband med bolån. Det innebär att vi ansvarar för, efter att kundens lån hos oss är beviljat och upplagt, att kontakta kundens nuvarande bank och lösa kundens befintliga lån.
Utöver rollen att hantera bolån kommer rollen att under sommaren innefatta att hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid samt att dagligen utföra avstämning av likvidtransaktioner. Du ansvarar för att betalningar hanteras med hög kvalitét och enligt uppsatta servicenivåer.

Detta ingår i rollen för 50%

  • Lösen av bolån hos andra banker/institut
  • Daglig avstämning av betalningar i samband med bolån

Detta ingår i rollen för 100%

  • Lösen av bolån hos andra banker/institut
  • Hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid
  • Daglig avstämning av likvidtransaktioner
  • Säkerställa täckning på bankkonton av automatiska betalningsflöden
  • Hantering av ärenden/frågor från kundservice

Vi arbetar som ett team där varje person tar ansvar för att lösa gruppens totala arbetsbörda. För att bli framgångsrik i rollen krävs god samarbetsförmåga, positiv inställning och eget driv. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra avdelningar inom Nordnet samt kontakt med externa parter, vilket ställer krav på att du är serviceinriktad och lösningsorienterad.

Det här är troligen du

Som person är du flexibel, noggrann och serviceinriktad. Du är lättlärd och har ett logiskt tankesätt och förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är stresstålig och har en god förmåga att planera varierad arbetsbelastning. Att bidra med positiv och god stämning är en självklarhet för dig och du förstår vikten av ett bra och nära samarbete i en grupp.

Din bakgrund

Troligen studerar du eller har studerat finans och vill få erfarenhet av arbete inom bank och på ett företag med höga mål och ett högt tempo. Du trivs med att arbeta i administrativa processer som kräver hög noggrannhet och precision.

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns stor utvecklingspotential och möjlighet att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är 450 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. I början av 2018 flyttar vi från Alviks strand till nybyggda lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se 


Låter detta intressant för dig?

Om du har frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Niklas Matses, rekryterande chef på +46 733 85 41 56, alt niklas.matses@nordnet.se

Ansök via knappen nedan, genom att ladda upp ditt CV samt personliga brev, senast den 10 mars. 

Observera att Nordnet endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill informera dig om att Nordnet utför kredit- och bakgrundskontroller av den slutliga kandidaten.

Välkommen med din ansökan!

Back

Apply

X