Deltidstjänst till Private Banking Bolån

Sweden, Stockholm

Nordnet växer och därför söker vi nu nya deltidskollegor till vårt Private Banking-team för att jobba med våra viktigaste kunder och bästa produkt, Bolånet. Vi söker studenter som kan jobba två kvällar i veckan (15.00-20.00), samt en mer intensiv upplärningsperiod på ca 2 veckor.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat ansvara och hålla ihop trådarna för bolåneprocessens första del, ansökningarna! Rollen innebär mycket kundkontakt då du tillsammans med kunderna ska säkerställa att vi har tillräckligt med information. Du kommer behöva ha koll på hur hela processen ser ut för att kunna informera kunden om kommande steg och sätta rätt förväntningar (som du gärna överträffar).

Du kommer även vara involverad i bolåneprocessens övriga delar samt i olika ringprojekt för att driva in affären. Med ett service mind på högsta nivå får du chans att skapa långsiktiga relationer med våra mest förmögna kunder.

Din bakgrund

Du är studerande, helst inom ekonomi/finans eller motsvarande, gärna med någon erfarenhet av service från annan bank eller annan bransch. Du har ett intresse för sparande och placeringar samt en grundläggande förståelse för finansiella marknader. Detaljerna lär du dig här! Meriterande om du har någon erfarenhet av att arbeta med bolån.

Det här erbjuder vi dig

Att jobba deltid på Nordnets Private Banking är det bästa sättet att få en fot in på ett spännande bolag. Vi värnar om våra talanger så gör man bra ifrån sig finns stor chans till en vidare karriär när studietiden är över, antingen på Private Banking eller vidare inom bolaget.

Vi söker dig som är

Prestigelös, du hugger i där det behövs och kan hantera många olika typer av situationer. Du är noggrann, självgående och tar egna beslut. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Främst har du ett starkt driv och du sporras av högt uppsatta mål. 

Ansökan

Skicka in ett personligt brev och CV senast 15 februari. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefen för Private Banking Jonas Rooth på jonas.rooth@nordnet.se. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan.

*Application for this job is currently closed

Back

X