Extrajobb inom Clearing & Settlement

Operations, Stockholm

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som en av de första digitala bankerna. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Nu söker vi extrapersonal till Clearing & Settlement som är en del av Nordnets Operationsfunktion som hanterar värdepappersadministration.

Det här ingår i rollen

Just nu söker vi en medarbetare till vårt kvällsteam som vill arbeta minst en kväll i veckan samt även hoppa in och hjälpa till dagtid vid behov samt under semesterperioder. Teamet av kvällsarbetare skall bestå av minst tre personer som turas om att täcka upp kvällspasset mellan 16.00 och 23.00 på vardagskvällarna. Du arbetar tätt tillsammans med Clearing & Settlement men sitter till större delen själv då passet sträcker sig efter ordinarie arbetstid.

 Arbetet innebär registrering av genomförda affärer i Backoffice systemet (Abasec), allokering av affärer efter erhållande av instruktioner från våra kunder/mäklare, överföring av värdepapper, valutaväxlingar samt utskick av affärsbekräftelser till kunder.

Din bakgrund 

Du är student, gärna inom ekonomi, och vill ha ett bra arbete vid sidan av studierna och kanske även en merit inför framtida arbete. Det är en fördel om du har ett intresse av aktiemarknaden.

Det här är troligen du

Du är en flexibel, noggrann och serviceinriktad person. Du är lättlärd och har ett logiskt tankesätt. Att löpande ifrågasatta och utvärdera våra processer är en självklarhet för dig. Du hanterar dina uppgifter på ett proaktivt och strukturerat sätt. Du är stresstålig och har en god förmåga att planera varierad arbetsbelastning.

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är 450 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. I början av 2018 flyttar vi från Alviks strand till nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Låter detta intressant för dig?

Tjänsten kommer att tillsättas snarast, varför urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till lisa.eliasson@nordnet.se

*Application for this job is currently closed

Back

X