Financial Controller

, Stockholm

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att göra det behöver vi fantastiska människor, fantastiska team och en fantastiskt teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Arbetar du inom controlling idag men söker ett nästa steg? Söker du en verksamhetsnära tjänst i en organisation som vill satsa? Vill du vara med och vidareutveckla arbetet i en organisation som präglas av målmedvetenhet, engagemang och orubbligt kundfokus? Då kan rollen som Financial Controller hos Nordnet vara något för dig!

Accounting består idag av nio personer där det dagliga arbetet präglas av målmedvetenhet, engagemang och ett orubbligt kundfokus. Som Financial Controller har du en verksamhetsnära och bred roll inom Accounting-teamet. Rollen innebär ett ansvar för att samla in och sammanställa bolagens siffror samt följa upp resultat och rapportera avvikelser tillsammans med business control i samband med att boksluten stängs. Du kommer också genomföra projektuppföljningar och fördelning av kostnader där du även löpande kommer arbeta med kostnadsfördelningsmodellen. Utöver detta kommer du vara delaktig i ekonomistyrningsfrågor och prognosprocess samt i den externa rapporteringen.

Du rapporterar till Head of Accounting men kommer även att jobba nära business control.

Vem söker vi?
Vi söker dig med ekonomexamen från högskola eller motsvararande. Du har goda kunskaper inom redovisning, en förståelse för ekonomiska flöden och har arbetat inom controlling i 2-3 år. Har du dessutom erfarenhet från bank/finans alternativt har jobbat inom revision mot denna bransch, ses detta som meriterande.

Som person är du noggrann, driven och har hög integritet i kombination med en god samarbetsförmåga och serviceanda. Du är van vid, och uppskattar, att arbeta i en snabb organisation med korta beslutsvägar. Du har en hög energinivå och en öppenhet för förändring, en god förmåga att prioritera och en ”allt-är-möjligt-attityd”. Du söker en utvecklande snarare än förvaltande roll och sporras av högt satta mål. Du bör vara en självständig person med god struktur i ditt arbetssätt. En god kommunikationsförmåga värderas högt.

Stämmer detta in på dig?
Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en prestigelös men samtidigt driven miljö där du får vara delaktig och ges möjlighet att påverka. På Nordnet tror vi på att det vi gör har betydelse. Vi brinner för vårt arbete, inspirerade av den inverkan det har på vår verksamhet och våra kunder. Nordnet grundades med en passionerad tro på att den hierarkiska finansbranschen kunde förändras och vi blev en del av att omdefiniera branschen när vi gav kunderna makt över sina egna besparingar.

Hos oss blir du en del av en resa som bara börjat. Att vara ledande inom innovation, teknik och produktutveckling kommer ta oss dit vi vill. Vi är 450 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi samarbetar, utbyter idéer och använder våra spetskompetenser för att hela tiden förbättra mötet med våra kunder och målgrupper. Öppen kommunikation, kreativitet och engagemang är viktiga delar av vardagen på kontoret.

Nordnet Stockholm sitter i moderna och trevliga lokaler vid Alvik Strand och kommer att flytta till Alströmergatan 39 på Kungsholmen i början av 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance och rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg, 070-348 99 96 alternativt fredrik.sjoberg@dfindfinance.se . Varmt välkommen med din ansökan via annonsen på www.dfindfinance.se

 

Back

X