Junior Editor – deltidsjobb idealiskt för studerande

Communications, Stockholm

Apply

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Söker du ett extraarbete vid sidan om dina studier? Vill du ingå i ett Nordiskt marknadsteam och lära dig mer om kommunikation inom finansbranschen, samtidigt som du får en god inblick i hur vi bygger det nya Nordnet. Då kan rollen som Junior Editor hos Nordnet vara något för dig.

Detta ingår i rollen

Som Junior Editor ingår du i teamet Marketing Design som är en del av det nordiska marknadsteamet. Din uppgift är att med stöd från grafiker och kommunikatörer hantera utformning och ändringar av våra interna blanketter. Du utformar informativa och överskådliga dokument med hjälp av bl.a. marginaler, färg, form, stycke- och textformat samt dynamiska fält i pdf:er.

Arbetstiderna är flexibla och omfattar ca 40% av en heltidstjänst under kontorstid. Vi tror att detta kan vara ett perfekt extrajobb för en student och att du kommer att arbeta ca 2 dagar/vecka.

Detta är du

Vi söker dig som har öga för detalj och är mycket noggrann, svenska som modersmål är ett krav . Då arbetet till största del sker i programmen Adobe Indesign och Adobe Acrobat men även i kombination med Adobe Illustrator och Adobe Photoshop, krävs goda kunskaper i Adobe CS sviten och då i synnerhet Adobe Indesign och Adobe Acrobat.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Arbetet kräver att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att trivas med arbetet bör du ha en positiv inställning, förmåga att arbeta självständigt och en vilja att lära och bidra till teamet. 

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik inom finansbranschen. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass.

Vi är 450 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. I början av 2018 flyttar vi från Alviks strand till nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Frågor och ansökningar

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Envall Ödman, lisa.odman@nordnet.se eller 0709725675.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 25 februari 2018. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. OBS vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Back

Apply

X