Kundbokare till Nordnets Malmö-satsning

Sweden, Malmö

Nu satsar vi på Malmö-regionen och söker dig som vill vara med och bygga, och bidra till att den satsningen blir fantastisk!

Nordnet är ett innovativt och offensivt företag vars affär är värdepappershandel och sparprodukter. Vi utsågs 2017 av Privata Affärer till Årets Bank.

Vi fortsätter satsa stort på vår tjänstepensionsaffär och Private Banking under 2018, och med anledning av vår satsning i Malmö-regionen söker vi nu en mötesbokare att jobba på plats i Malmö tillsammans med våra säljare.

Vi erbjuder en välkomnande och trevlig företagskultur där dina förutsättningar och din potential hamnar i fokus. Det vi behöver av dig är en stor portion engagemang, starkt målfokus och jäklar anamma. Resten hjälper vi till med!

Det här ingår i rollen

Som kundbokare och säljare på Nordnet arbetar du tight tillsammans med dina kollegor; ni peppar och coachar varandra, firar framgångar och lär av varandra.  Ni arbetar aktivt för att ge företag möjligheten att ge sina anställda och sig själva ett bra pensionssparande med hjälp av våra lösningar.

Den första tiden utvecklar du din säljkapacitet i rollen som kundbokare. Rollen innebär att du skapar förutsättningar för våra utesäljare att sälja in vår tjänstepensionsprodukt genom att boka in fysiska möten åt dem. Du får jobba med att paketera vår tjänstepensionsaffär i ett format som snabbt fångar mottagarens intresse och du och dina kollegor utgör därmed en avgörande komponent i vår säljprocess.

Vi har en tydlig onboardingprocess som huvudsakligen bygger på praktik och medlyssning. Du får lära dig sälj från grunden och ges bra med möjlighet att varva säljteknik och teori med skarp övning. 

Vem är du?

Vi söker en vinnarskalle som vågar, är engagerad och ett starkt driv att lyckas. Du uppskattar feedback och värderar det i din personliga utveckling, och är även själv generös med detta till dina kollegor. Du har förmågan att ta eget ansvar för dina resultat och söker nyfiket nya vägar för att bli och göra saker bättre. Du är prestigelös och visar det genom att alltid ha kundens bästa i fokus. Jobbet som kundbokare är krävande och vi tror att du har en stark inre motor i att utvecklas och därmed bli framgångsrik i ditt uppdrag.

Om du har tidigare erfarenhet från utgående försäljning/kundbokning via telefon är det en merit men det absolut viktigaste är att du brinner för försäljning och är bekväm att driva dialog per telefon. Tidigare erfarenhet inom pension eller sparande i allmänhet är också meriterande.

Frågor och ansökningar

Har du frågor är du välkommen att kontakta Joakim Östgren 0731428773 (joakim.ostgren@nordnet.se) eller Johan Bergström 0721557237 (johan.bergstrom@nordnet.se).

Ansökningar tas emot via ansökknappen nedan. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi vill också göra dig uppmärksam på att vi tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser att anställa hos oss.

Välkommen med din ansökan!

***********************************************************

*Application for this job is currently closed

Back

X