Legal Coordinator

Communications, Stockholm

Tjänsten och arbetsuppgifter

Nordnet söker nu en juriststudent som parallellt med sin utbildning vill få arbetslivserfarenhet inom juridik. Vi erbjuder ett spännande deltidsarbete på vårt huvudkontor i Alvik i Bromma. Arbetsuppgifterna består av utredning och besvarande av kundklagomål och ersättningsanspråk, samt handläggning av andra legala och administrativa processer som har betydelse för våra kunder. Vidare innefattar arbetet administrativa uppgifter såsom avtalshantering, blanketthantering och enklare bolagsrättsliga frågor. Utrymme för mer kvalificerade juridiska arbetsuppgifter finns också för rätt person.

Din organisatoriska placering är delad mellan avdelningarna Communications och Legal. Du har dock daglig kontakt med våra övriga funktioner, inklusive våra filialer i Norge, Danmark och Finland. Du ska kunna arbeta cirka 25-30 % av en heltidstjänst, fördelat på 1-3 halvdagar per vecka. Vi behöver ha tjänsten bemannad under någon tidpunkt alla veckans dagar.

Din profil

Vi tror att du har klarat av några terminer på juristprogrammet. Du är analytisk, uthållig och noggrann i ditt arbete. Du avslutar de projekt du satt igång, är lösningsorienterad och fokuserar på möjligheter snarare än problem.

Vidare är du en god kommunikatör i tal och skrift både på svenska och engelska, gärna med en pedagogisk ådra. Kunskap i norska, danska och/eller finska är meriterande, men inte ett krav. Du bör ha ett serviceintresse och brinna för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt. Intresse för finansbranschen är ett plus.

Om oss

Nordnet grundades 1996 och är Nordens största digitala bank. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland, och vår affärsidé är att erbjuda privatpersoner och företag tjänster som gör det möjligt att ta kontroll över sin finansiella framtid. Kulturen är nytänkande och dynamisk och vi vänder oss till medvetna sparare i de nordiska länderna. Nordnet var under 1999-2017 noterat på midcap-listan på NASDAQ OMX men är sedan februari 2017 privatägt av Öhmangruppen och Nordic Capital.

Det här erbjuder vi dig

Vi är över 400 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi samarbetar, utbyter idéer och använder våra spetskompetenser för att hela tiden förbättra mötet med våra kunder och målgrupper. Öppen kommunikation, kreativitet och engagemang är viktiga delar av vardagen på kontoret.

Nordnet i Stockholm sitter i moderna och trevliga lokaler vid Alviks Strand och kommer att flytta till Alströmergatan 39 på Kungsholmen i början av 2018.

Genom att arbeta deltid hos Nordnet kommer du att få värdefulla insikter i hur en modern digital bank fungerar samtidigt som du knyter många värdefulla kontakter. Du ökar naturligtvis sannolikheterna för att kunna fortsätta din karriär hos oss när du väl är färdig med din examen och ger ditt CV en värdefull vitamininjektion för framtiden.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi.

Låter detta intressant för dig?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Tidestad (kommunikationschef) johan.tidestad@nordnet.se, 0708-875 775, Karl Eckberg (Legal Counsel) Karl.Eckberg@nordnet.se,  0708-528 907, Jonathan Sörman (Legal Coordinator), Jonathan.Sorman@nordnet.se, 0762-779 100.

Välkommen med din ansökan, via ansökningsknappen nedan, senast onsdagen den 15 november 2017. Vi hanterar ansökningarna löpande. Ansökan sker med CV, betyg och personligt brev.

Vi vill uppmärksamma dig på att vi tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på slutkandidat.

*Application for this job is currently closed

Back

X