Marknadskoordinator

Communications, Stockholm

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet? 

Detta ingår i rollen

Vi söker en marknadskoordinator som gillar att skriva, koordinera kommunikationsinsatser vid produktlanseringar och vara med att ta fram kampanjsidor. Du kommer även skriva informationstexter till kunder och mycket annat som bidrar till att vår nordiska marknadsavdelning fortsätter att leverera hög kvalitét.

Vi samarbetar, utbyter idéer och använder våra spetskompetenser för att hela tiden förbättra mötet med våra kunder och målgrupper. Öppen kommunikation, kreativitet och engagemang är viktiga delar av vardagen på Nordnet.

Detta är du

Nyfiken och proaktiv med ett stort intresse för att uttrycka dig i skrift. Du har arbetat i en liknande roll i ett par år och är driven till att utvecklas inom marknadskommunikation. Erfarenhet från finansbranschen är ett plus men inget krav. Du är flexibel och trivs med högt arbetstempo. 

Om du vill arbeta på ett innovativt och offensivt företag vars affär är värdepappershandel och sparprodukter är du rätt person för Nordnet! För att trivas med vår företagskultur skall du peppas av hög fart, vara självgående och prestigelös.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i det nordiska marknadsteamet. Nordnet är en nytänkande och dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att jobba med drivna människor som alla vill samma sak – att bli förstahandsvalet i norden inom sparande och investeringar.

Vi sitter i trevliga lokaler vid Alvik Strand men kommer under första kvartalet 2018 flytta till nybyggda kontorslokaler vid Fridhemsplan på Kungsholmen. 

Frågor och ansökning

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jakob Bruntse, Marketing Project Manager +46 761 16 68 44 eller Lisa Ödman, Recruitment Specialist Marketing +46 709 72 56 75.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan bestående av CV och personligt brev. Observera att ansökningar endast tas emot via sökknappen nedan. Vi intervjuar kandidater löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2018-01-28.

Vi vill göra dig uppmärksam om att Nordnet tar kreditupplysning samt gör bakgrundskontroller på alla som anställs.

Välkommen med din ansökan!

*Application for this job is currently closed

Back

X