Medarbetare till Payments på Nordnet

Operations, Stockholm

Payments ingår i verksamhetsområdet Bank Operations och består av 7 st medarbetare. Avdelningen hanterar likvidtransaktioner på samtliga marknader där Nordnet är aktivt.  

Detta ingår i rollen

Rollen innebär att hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid samt att utföra interna betalningar på uppdrag från vår Treasury-avdelning samt övriga grupper inom Bank Operations. Du ansvarar för att betalningar hanteras med hög kvalitét och enligt uppsatta servicenivåer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

  • att hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid
  • daglig avstämning av konton
  • utföra interna betalningar på uppdrag av andra avdelningar
  • säkerställa täckning på bankkonton av automatiska betalningsflöden
  • hantering av ärenden/frågor från kundservice
  • betalningar i samband med bolån

Komplexiteten i arbetsuppgifterna är varierande från enkel administration till mer komplexa uppgifter som kräver god insyn och förståelse för hur system och processer fungerar. Vi arbetar som ett team där varje person tar ansvar för att lösa gruppens totala arbetsbörda och därmed bygger vi bred kompetens med målsättning att alla i gruppen kan hjälpa till med samtliga arbetsuppgifter. För att bli framgångsrik i rollen krävs god samarbetsförmåga, positiv inställning och eget driv och att du kan bibehålla lugnet när det uppstår tidspress i form av dagliga deadlines. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra avdelningar inom Nordnet vilket ställer krav på att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du arbetar mot uppsatta mål och deltar även i arbete med att effektivisera och utveckla våra processer och rutiner. 

Det här är troligen du

Som person är du flexibel, noggrann och serviceinriktad. Du är lättlärd och har ett logiskt tankesätt och förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Att löpande ifrågasätta och utvärdera våra processer är en självklarhet för dig och du bidrar gärna i förbättrningsarbeten. Du är stresstålig och har en god förmåga att planera varierad arbetsbelastning. Att bidra med positiv och god stämning är en självklarhet för dig och du förstår vikten av ett bra och nära samarbete i en grupp.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av arbete i administrativa processer som kräver hög noggrannhet och precision, och trivs med det.

Det är extra meriterande om du har arbetat med avstämningar och betalningar och därmed har kunskap om betalningsprodukter och -system såsom bankgirot, SWIFT etc.

Du har sannolikt relevant utbildning inom ekonomi/finans eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. 

God kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift.

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns stor utvecklingspotential och möjlighet att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är 450 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. I början av 2018 flyttar vi från Alviks strand till nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se 

Låter detta intressant för dig?

Om du har frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Niklas Matses, Manager  Payments på +46733854156, alt niklas.matses@nordnet.se

Sista ansökningsdag är 22 januari 2018. 

Välkommen med din ansökan!

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi gör bakgrundskontroll och tar UC på slutkandidat.

*Application for this job is currently closed

Back

X