Nordnet søker Investeringsøkonom

Norway, Oslo

Apply

Dette inngår i rollen:

Nordnet har en ambisjon om å gi norske sparere og investorer best mulig forutsetninger når de skal plassere pengene sine. Det gjør vi blant annet ved å inspirere, lære opp og dele kunnskap om sparing og investering. Som Investeringsøkonom vil du være Nordnets ansikt utad, og ha et særlig ansvar for opplæring, inspirasjon og å skape oppmerksomhet innenfor investering og trading.

Som Investeringsøkonom er du lidenskapelig opptatt av det som skjer på børs og i de finansielle markedene. Du konsumerer finansielle nyheter til frokost, lunsj og middag, er konstant nysgjerrig på hva som driver aksjekurser, hva som påvirker børsen og hvordan man som investor og trader bruker strategier for tjene penger på både kort og lang sikt. Du er pedagogisk, trives i rampelyset, og motiveres av å dele din kunnskap med andre som deler din interesse.   

Du vil inngå i et team som jobber med å utdanne kunder, skape publisitet og oppmerksomhet rundt børs, aksjer, investering og trading – i egne kanaler, sosiale medier, på tv, radio og i aviser. Du vil være Nordnets ekspert på temaer som spenner fra børsuro, hva som til enhver tid påvirker aksjemarkedet, resultatvarsler, aksjonærrettigheter, utvikling i råvarepriser til hvordan du bør tenke når du trader kortsiktig eller investerer mer langsiktig.

Nordnet liker å treffe nye og eksisterende kunder både fysisk og digitalt, og som en av Nordnets eksperter forventes det at du er synlig på kundeaktiviteter, i våre egne kanaler som nordnetbloggen.no, shareville.no, podcasten #pengepodden, i tillegg til tradisjonelle og sosiale medier. Du vil samarbeide tett med mange deler av Nordnet-organisasjonen, og inngå i et Nordisk team av spare-, og investeringsøkonomer.

Hvem er du?

For å lykkes i rollen som Investeringsøkonom ser vi det som en forutsetning at du har en enorm kunnskap og interesse for aksjer, børs og de finansielle markedene.  Du har gode pedagogikk- og kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, slik at du både kan kommunisere til hobbyinvestorer og mer erfarne investorer og tradere.  

Du brenner for at vanlige folk gjennom kunnskap får bedre forutsetninger for å plassere pengene sine smart. Du blir oppriktig irritert over finansielle aktører som utnytter sin markedsmakt og sin informasjonsoverlegenhet, og på den måten får private sparere og investorer til å velge løsninger som er bedre for bankens dype lommer enn for den som faktisk eier pengene.

Videre ser vi gjerne at du:

 • Liker å være i rampelyset og ikke er redd for så si din mening og skape debatt.
 • Er initiativrik, målfokusert og kan jobbe selvstendig.
 • Er utadvendt og nysgjerrig på å etablere nye relasjoner.
 • Er en dyktig kommunikator, i tale så vel som i skrift.
 • Er prestisjeløs og komfortabel med å jobbe med både små og store spørsmål.
 • Har et sterkt samfunnsengasjement og vil forandre verden.
 • Har erfaring med media, påvirke opinion og/eller lobbying.

Foruten om utmerkede kunnskap i norsk og at du behersker engelsk, er det fordelaktig om du forstår nordiske språk.

Dette tilbyr vi deg:

 • Fast ansettelse med stort ansvar, konkurransedyktige betingelser, og muligheter for personlig utvikling. Gode pensjonsordninger.
 • Er ungt, dynamisk og nytenkende miljø.
 • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et fremtidsrettet nordisk finanskonsern.
 • Arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum.

Søknadsfrist: 28.februar.

Vil du være med å forandre bank- og finansbransjen, og bidra til at Nordnet blir førstevalget for sparing og investering i Norge?

I så fall, håper vi å høre fra deg.

Intervjuer skjer løpende.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stilling, vennligst kontakt Country Manager Anders Skar på +47 959 222 77 eller anders.skar@nordnet.no.

Velkommen skal du være!

Aksjeinteresserte kvinner oppfordres til å søke.

Back

Apply

X