Sales Business Analyst

Sweden, Stockholm

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som en av de första digitala bankerna. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi.

Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Nu söker vi en produktiv, snabbtänkt och analytisk kollega att avlasta vår svenska country manager Eva Trouin.

Detta ingår i rollen

Rollens huvudsakliga syfte är att stötta Nordnets svenska landschef proaktivt i kopplingen till affärslan med affärsuppföljning, analys, skapande av affärsmöjligheter och produktion av presentationsmaterial. Utöver dettaansvarar du för koordinering av möten och uppföljning mot aktiviteter, både inom den svenska verksamheten och nordiska initiativ.

Detta innebär bl.a.:

 • Ansvar för att sammanställa, följa upp, rapportera aktivitet och försäljning veckovis och månadsvis avseende den svenska marknaden
 • Utifrån uppföljning, kontinuerligt analysera och proaktivt komma med förslag på nya affärsmöjligheter
 • Driva och bidra med expertis i specifika projekt utifrån analyser, tex pris, produktlanseringar, regelförändringar samt övriga förfrågningar från övriga Nordnet
 • Aktivt bidra i svenska försäljningsteamets ledningsgrupp och stötta med expertis och insikter
 • Produktion av presentationsmaterial till landschef inför framträdanden internt såväl som externt såsom tex ledningsgruppsmaterial, styrelsematerial, presenationer för interna månadsmöten och externa presentationssammanhang.

Rollen sitter med i svenska försäljningsorganisationens ledningsgrupp, och ger därmed en unik insyn i ledningsgruppsarbete, vår svenska försäljningsorganisation och Nordnets svenska marknad.

Detta är troligen du

Du har en stark dragning till siffror och analys, och har mest sannolikt ett stort privat intresse för sparande. Du är van vid att enkelt skapa en uppfattning om var du kan göra nytta och att jobba proaktivt. Rollen har funnits i liknande format tidigare, men det finns stora möjlighet att själv vara med och påverkera både rollens utformning och arbetssätt för maximalt värde i organisationen.

Du är strukturerat lagd, har stor ansvarskänsla och en positiv attityd med stor förmåga att hitta lösningar och proaktivt driva arbete framåt.

Arbetstempot är högt, och du räds inte en miljö där målmedvetenhet och uthållighet är viktiga egenskaper för framgång. Vi söker helt enkelt dig som är något utöver det vanliga!

Detta har du troligen gjort tidigare

 • några års erfarenhet inom konsultyrket alternativt kvalificerat executive assistant-arbete av motsvarande karaktär
 • flerårig erfarenhet av arbete med både Excel och PowerPoint, och kan på ett naturligt sätt röra dig mellan de små detaljerna och de stora penseldragen.

Sådan är du troligen

 • driven och framåtlutad – du ligger steget före och kan agera utan exakta ramar och riktlinjer
 • analytisk och ifrågasättande – inte rädd för att utmana
 • noggrann utan att tappa helheten – du är snabbtänkt och kan enkelt se mönster och detaljer som bidrar till helheten och beslutsunderlag; du kombinerar och bemästrar Excel och PowerPoint på ett flinkt sätt
 • en  kreativ ”do:er” – du går från ord till handling och tar ansvar för att alltid leverera inom utsatt tid.
 • alert och supporterande – du ser vad som behöver göras och var du skapar värde utan att alltid få exakta instruktioner

Vidare har du troligen ett stort intresse för finans och värdepapper, och har koll på vad som händer på marknaden just nu. Du kan identifiera dig med Nordnets värderingar engagerad, nyfiken, smart och ärlig.

Du förstår de finansiella kundernas sätt att tänka och känner stort intresse för fintech där du har en vision för områdets framtid.

Vad vi erbjuder

På Nordnet tror vi att det vi gör har betydelse. Vi är passionerade i vårt arbete, inspirerad av den inverkan det har på vår verksamhet och våra kunder.

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i det svenska marknadsteamet. Nordnet är en nytänkande och dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att jobba med drivna människor som alla vill samma sak – att bli förstahandsvalet i Norden inom sparande och investeringar. Nordnet Stockholm sitter i moderna och trevliga lokaler vid Alvik Strand men flyttar våren 2018 till Kungsholmen. Anställningen är en tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning)

Låter det intressant? Då är du bara några få klick ifrån en resa vi lovar att du vill vara med och driva.

Frågor och ansökan

Om du har frågor, vänligen kontakta Eva Trouin, Country Manager Sverige 0705773804 eller Monica Elgemark, Head of Marketing 0737771000

Ansökan redan idag med hjälp av knappen nedan – vi intervjuar löpande. Var vänlig skicka din ansökan och ditt CV före den 30 november.

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi vill informera dig om att Nordnet utför kredit- och bakgrundskontroller av den slutliga kandidaten.

*Application for this job is currently closed

Back

X