Vi söker säljartalanger som vill utvecklas på Årets Bank 2017!

Sweden, Stockholm

Apply

Vill du arbeta på ett innovativt och offensivt företag vars affär är värdepappershandel och sparprodukter? Vi fortsätter satsa stort på vår tjänstepensionsaffär och därför söker vi nya kundbokare och säljare till avdelningen Business Sales. Vi behöver tillsätta personer på heltid med tillträde så fort som möjligt.

Inom Business Sales får du en unik chans att bygga en karriär inom försäljning. Med proffsiga kollegor, dedikerat och närvarande ledarskap, och en arbetsgivare som tror på dig långsiktigt, får du möjlighet att bygga din säljidentitet från grunden.

Vi erbjuder en välkomnande och trevlig företagskultur där dina förutsättningar och din potential hamnar i fokus. Det vi behöver av dig är en stor portion engagemang, starkt målfokus och jäklar anamma. Resten hjälper vi till med!

Det här ingår i rollen

Som kundbokare och säljare på Nordnet arbetar du tight tillsammans med dina kollegor; ni peppar och coachar varandra, firar framgångar och lär av varandra.  Ni arbetar aktivt för att ge företag möjligheten att ge sina anställda och sig själva ett bra pensionssparande med hjälp av våra lösningar.

Den första tiden utvecklar du din säljkapacitet i rollen som kundbokare Rollen innebär att du skapar förutsättningar för våra utesäljare att sälja in vår tjänstepensionsprodukt genom att boka in fysiska möten åt dem. Du får jobba med att paketera vår tjänstepensionsaffär i ett format som snabbt fångar mottagarens intresse och du och dina kollegor utgör därmed en avgörande komponent i vår säljprocess.

Vi har en tydlig onboardingprocess som huvudsakligen bygger på praktik och medlyssning. Du får lära dig sälj från grunden och ges bra med möjlighet att varva säljteknik och teori med skarp övning.

För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom bolaget, både inom tjänstepensionsaffären, men även mot privatsidan och våra sk retailkunder. Business sales består, förutom mötesbokarteamet, även av ett digitalt säljteam samt utesäljteamet, vilket innebär att det finns tydliga utvecklingsspår och väldefinierade nästa steg för dig om du är lyckosam inom försäljning och vill fortsätta utvecklas.

Vem är du?

Vi söker en vinnarskalle som vågar, är engagerad och ett starkt driv att lyckas. Du uppskattar feedback och värderar det i din personliga utveckling, och är även själv generös med detta till dina kollegor. Du har förmågan att ta eget ansvar för dina resultat och söker nyfiket nya vägar för att bli och göra saker bättre. Du är prestigelös och visar det genom att alltid ha kundens bästa i fokus. Jobbet som kundbokare är krävande och vi tror att du har en stark inre motor i att utvecklas och därmed bli framgångsrik i ditt uppdrag.

Om du har tidigare erfarenhet från utgående försäljning/kundbokning via telefon är det en merit men det absolut viktigaste är att du brinner för försäljning och är bekväm att driva dialog per telefon. Tidigare erfarenhet inom pension eller sparande i allmänhet är också meriterande.

Frågor och ansökningar

Har du frågor är du välkommen att kontakta Joakim Östgren 0731428773 (joakim.ostgren@nordnet.se) eller Johan Bergström 0721557237 (johan.bergstrom@nordnet.se).

Ansökningar tas emot via ansökknappen nedan. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi vill också göra dig uppmärksam på att vi tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser att anställa hos oss.

Välkommen med din ansökan!

***********************************************************

Back

Apply

X