Administratör Payments Operations

Operations, Stockholm

job-img

För drygt 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Beskrivning

Just nu söker vi en medarbetare till gruppen Payments Operations som idag består av 10 personer. Gruppen  ansvarar för att hantera kunders insättningar och uttag, utföra interna betalningar/likvidflyttar, likvidprognoser samt genomföra dagliga avstämningar av likvidkonton. Du ansvarar för att betalningar hanteras med hög kvalitét och enligt uppsatta servicenivåer.

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet innebär bland annat att: 

 • hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid
 • utföra daglig likvidavstämning av konton
 • utföra betalningar på uppdrag av andra interna avdelningar
 • säkerställa täckning på bankkonton av automatiska betalningsflöden
 • hantera ärenden/frågor från kundservice
 • utföra betalningar i samband med bolån
 • delta i uppgradering, tester och förbättringar av system

I arbetet har vi löpande kontakt per telefon och via mail med interna och externa kunder och distributörer vilket ställer krav på att du är serviceinriktad samt lösningsorienterad. Flera av våra motparter är utländska varav god kommunikation på engelska är en förutsättning. Vi arbetar kontinuerligt med att effektivisera och utveckla våra processer och rutiner och vi ser därför att du deltar aktivt i dessa vid sidan om det dagliga arbetet.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av arbete i administrativa processer och du har ett stort intresse för den finansiella marknaden. Du är ansvarstagande, noggrann och har god problemlösningsförmåga. Du har också ett strukturerat arbetssätt och en vilja att ifrågasätta och utveckla våra system, rutiner och utförande av det dagliga arbetet.  Du kan hantera tidspress i form av dagliga deadlines och känner stort ansvar och engagemang för ditt arbete. Teamwork ser du som en självklarhet och du har även en positiv och prestigelös inställning och attityd i arbetet.

För att lyckas i rollen tror vi att du har/är:

 • erfarenhet från arbete inom bank och finans
 • akademisk examen inom ekonomi/finans
 • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • förmåga och vilja att driva och implementera förändringar i arbetssätt och processer

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är närmare 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Nordnet Stockholm sitter i vårt nybyggda nordiska huvudkontor på Alströmergatan på Kungsholmen.  

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Olofsson, Manager Payments Operations, på anna.olofsson@nordnet.se .

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

*Application for this job is currently closed

Back

X