Administratör Payments & Transfers

Operations, Stockholm

Administratör till Payments & Transfers

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Just nu söker vi en medarbetare till gruppen Payments & Transfers som idag består av cirka 20 personer. Rollen innebär att hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid samt att utföra interna betalningar på uppdrag från vår Treasury-avdelning samt övriga grupper inom Bank Operations. Du ansvarar för att betalningar hanteras med hög kvalitét och enligt uppsatta servicenivåer. Du  hanterar även flyttar som gäller inhemska och internationella värdepapper och fonder.

Det dagliga arbetet innebär bland annat: 

 • att hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid
 • daglig avstämning av konton
 • utföra interna betalningar på uppdrag av andra avdelningar
 • säkerställa täckning på bankkonton av automatiska betalningsflöden
 • hantering av ärenden/frågor från kundservice
 • betalningar i samband med bolån
 • flyttar av inhemska och utländska värdepapper
 • flyttar av inhemska och utländska fonder

I arbetet har vi löpande kontakt per telefon och via mail med interna och externa kunder och distributörer vilket ställer krav på att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Flera av våra motparter är utländska varav god kommunikation på engelska är en förutsättning. Vi arbetar kontinuerligt med att effektivisera och utveckla våra processer och rutiner och vi ser därför att du deltar aktivt i dessa vid sidan om det dagliga arbetet.

Passar vi för dig?

Du har erfarenhet av arbete i administrativa processer och du har ett stort intresse för den finansiella marknaden. Du är ansvarstagande, noggrann och har god problemlösningsförmåga. Du har också ett strukturerat arbetssätt och vilja att utveckla rutiner och arbetssätt. Att löpande ifrågasätta och utvärdera våra processer är en självklarhet för dig och du bidrar gärna i förbättringsarbeten Teamwork ser du som en självklarhet och har även en positiv och prestigelös inställning och attityd i arbetet.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • erfarenhet från liknande arbete inom bank och finans
 • akademisk examen inom ekonomi/finans.
 • goda kunskaper i engelska, både tal och skrift
 • förmåga och vilja att driva och implementera förändringar i arbetssätt och processer

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden. Vi är 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenham. Vi sitter i våra nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen

Låter detta intressant för dig?

Tjänsten kommer att tillsättas snarast, varför urval och intervjuer sker löpande. Ansök genom att använda knappen nedan, ladda upp ditt CV samt personliga brev. Om du har frågor angående rollen är du välkommen att kontakta Tina Gottberg, Head of Payments & Transfers, via mail tina.gottberg@nordnet.se

*Application for this job is currently closed

Back

X