AML/KYC administratör och analytiker

Operations, Stockholm

Apply

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Vi söker ett par nya kollegor till en roll som AML/KYC-administratör och analytiker på Back Office på Nordnet. Har du hög ambitionsnivå, är strukturerad och effektiv samtidigt som du har en analytisk förmåga och kan sammanfatta komplex information på ett pedagogiskt sätt – sök denna visstidstjänst på 3-6 månader, med chans till förlängning. Start omgående!


AML/KYC-administratör och analytiker:

Som AML/KYC-administratör och analytiker arbetar du med olika administrativa uppgifter som kräver stor noggrannhet och djupa analytiska egenskaper. Teamet, som du kommer vara en del av, ansvarar för att kontrollera och granska våra högriskkunder så att Nordnet ska kunna upprätthålla god kundkännedom och motverka penningtvätt. Rollen går ut på att tillhandahålla högkvalitativa analyser om våra kunder, genom att samla in och analysera data från externa och interna källor samt granska kundhistorik, beteende och egenskaper. Du ska effektivt kunna skaffa dig en bra överblick och helhetsuppfattning baserat på den insamlade datan och utifrån Nordnets riskmodell självständigt kunna göra en bedömning om vi uppnår tillräcklig god kundkännedom för att hantera risken. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande roll.

Din bakgrund

  • Du har en akademisk utbildning inom ekonomi/finans eller motsvarande.
  • Du har ett stort engagemang för AML/penningtvättsfrågor och tidigare erfarenhet av liknade uppgifter
  • Du har goda kommunikationskunskaper och kan uttrycka dig mycket väl i skrift. Du ska kunna skriva strukturerade analyser, hålla röd tråd och sammanfatta komplexa resultat på ett pedagogiskt sätt, på både engelska och svenska

Som person är du strukturerad, har ett öga för detaljer och uppskattar betydelsen av god datakvalitet. Dessutom har du analytiska förmågor, är effektiv, engagerad och hungrig att hela tiden utvecklas och bredda din kunskap. Du ska vilja vara en del av att bygga effektiva och skalbara processer och är positiv till förändringar. Skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Det här erbjuder vi dig 

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden. 

Vi är närmare 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. 

Nordnet Stockholm sitter i vårt nybyggda nordiska huvudkontor på Alströmergatan på Kungsholmen.

Välkommen med din ansökan! 

Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev där du beskriver varför du vill jobba på Nordnet och varför du passar till denna tjänst, snarast möjligt, senast 10 oktober. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor, kontakta Christina Juhlin-Dannfelt på 0704957853 eller christina.juhlin-dannfelt@nordnet.se

Vi vill göra dig uppmärksam om att Nordnet tar kreditupplysning samt begär belastningsregisterutdrag på slutkandidat.

Back

Apply

X