Bolåneadministratör

Credit Risk, Stockholm

Apply

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Bolåneadministratör till Nordnet!

Nordnet söker nu en ny stjärna till kreditavdelningen!

Nordnet har sedan våren 2016 bolån i sin produktportfölj. Som bolåneadministratör är du placerad inom Lending Operation och jobbar tillsammans med dina kollegor administrativt med hela processen. Förutom handläggning av bolån ingår även handläggning av värdepapperskrediter inom Lending Operation och samtliga i teamet rapporterar till Head of Lending Operation.  

Arbetsuppgifter och tjänsten

Dina huvudsakliga uppgift kommer vara att utföra den administrativa processen kring bolån. Du kommer att arbeta med sysslor såsom:

  • Sammanställa kreditbeslut
  • Administration kring säkerheterna
  • Förberedelser och kontroll inför utbetalningar av lån
  • Uppföljning av utbetalda lån och återkommande kontroller
  • Hantering av nya lån och omläggningar av lån

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker efter en självständig, strukturerad, nyfiken och prestigelös person med hög precision och kvalitet i sitt arbetsutförande. Du kan på ett bra sätt strukturera ditt arbete och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är bekväm i din profession och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider arbetsglädje och motivation.

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har:

  • SwedSec Bolån
  • Minst tre års erfarenhet av administrativt arbete med bolån
  • Erfarenhet av kreditbedömning av bolån
  • Erfarenhet av hantering och administration av panter i Lantmäteriets pantbrevsarkiv

Vi ser även gärna att du har en god teknisk förståelse och är obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper!

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 15 december 2019 . Har du frågor är du välkommen att kontakta Carl Daniel Henriksson, carldaniel.henriksson@nordnet.se, 073-318 12 78.

Vi vill göra dig uppmärksam på att Nordnet gör kreditupplysning och bakgrundskontroll på slutkandidat.

Vi ser fram emot din ansökan!

Back

Apply

X