Business Manager med erfaring inden for investering og opsparing.

Denmark, Copenhagen

job-img

Nordnet er en hurtigt voksende digital bank i Norden for den private investor, og vi søger en Business Manager, som har bredt kendskab inden for investeringsområdet. Ved du, hvad der rører sig inden for opsparing og investering, og har du kendskab til de finansielle markeder, forskellige typer investeringsprodukter og porteføljeteori – så kan det være dig, som skal være vores nye kollega.

 

Jobbet

I Business Management er vores primære opgave at levere fagligt input til den løbende forretningsudvikling, kundekommunikationen samt internt i organisationen.

Vi arbejder derfor med en bred vifte af opgaver som fx:

 • At sørge for et optimalt set-up for vores aktiehandel og investeringsforeninger til vores kunder.
 • At optimere og implementere digitale processer.
 • At håndtere børsnoteringer lige fra den første kontakt med virksomheden til kommunikationen ud til kunderne.
 • At vedligeholde og introducere nye eksterne partnerskaber.
 • At afholde webinarer og kundearrangementer med og uden partnere.
 • At holde faglige oplæg internt og eksternt.

Teamet består af fire medarbejdere inkl. dig, og vi har et tæt samarbejde på tværs i organisationen både lokalt og med vores kollegaer i de andre nordiske lande.

Passer vi sammen?

Er du fleksibel, fuld af gåpåmod og positiv af natur, så er det et godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Du skal have en entreprenørånd gemt i dig og have viljen til at påvirke forretningen og til at udvikle dig selv.

Derudover forventer vi, at:

 • Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for den finansielle sektor – og har erfaring med Wealth Management.
 • Du har minimum tre års relevant erfaring, der har givet dig indsigt i handel med forskellige typer af værdipapirer.
 • Du fokuserer på muligheder frem for begrænsninger.
 • Du er proaktiv og udadvendt med evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye ting.
 • Du er god til at fastholde og udbygge kunderelationer – primært på B2B markedet.
 • Du er god til at samarbejde på tværs af teams og landegrænser.
 • Du har kommunikationsevnerne i orden og føler dig tryg ved at holde oplæg for både kollegaer og kunder.

Derudover er du energisk og inspirerende at lytte til. Du skal have evnen til at arbejde selvstændigt og samtidig være en holdspiller, der forstår vigtigheden af deadlines. Vi arbejder ofte med korte deadlines, derfor forventer vi, at du er fleksibel, når det er nødvendigt. Til gengæld får du i høj grad mulighed for at arbejde selvstændigt og være med til at sætte dit aftryk på forretningen.

 

Det tilbyder vi dig

Hos Nordnet bliver du en del af et godt dynamisk fællesskab, hvor vi drives af et ønske om at give vores kunder verdens bedste kundeoplevelse og de bedst mulige tjenester til investering og pensionsopsparing. Her er et højt tempo og en hurtig udvikling, hvor du får mulighed for selv at have indflydelse på din hverdag. Du får et spændende og kreativt job med stor berøringsflade og super gode kollegaer, som værdsætter humor og godt humør. Vi værner om vores talenter, så har du viljen til at udvikle dig, så har vi viljen til at hjælpe dig. Åben kommunikation, kreativitet og engagement er vigtige dele i hverdagen på kontoret.

Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte Jakob Holck (jakob.holck@nordnet.dk) (mobil: 22 11 15 02). Du søger stillingen ved at klikke på Apply længst nede på denne side.

Sidste ansøgningsdag: 15. februar 2020men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Ansættelsesform: Fuldtid.

Startdato: Hurtigst muligt og senest 1. april 2020.

Nordnet er en digital bank for investering og opsparing, som dækker Sverige, Danmark, Finland og Norge. Med fokus på brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at opfylde målene for deres opsparing. Besøg os på www.nordnetab.comwww.nordnet.sewww.nordnet.nowww.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.

*Application for this job is currently closed

Back

X