Business Manager, som er god til at have mange bolde i luften

Denmark, Copenhagen

Har du en bred investeringsfaglig viden?

Nordnet søger Business Manager, som er god til at have mange bolde i luften.

Vi søger en kollega til vores Business Management med stor erfaring inden for investering til private kunder. Du arbejder i dag med investeringsløsninger enten på kundesiden eller i en central funktion. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og synes det er sjovt med nye udfordringer. Nordnet vokser og vi har nu rundet 155.000 kunder i Danmark, så vi har brug for dig nu.

Vi søger en velformuleret, struktureret og omstillingsparat kollega, som kan varetage et stort ansvar i at kvalitetssikre vores investeringsplatform. Vores ambition er at inspirere vores kunder med gode investeringsløsninger og masser af indhold. Du har derudover en vigtig rolle i den løbende dialog med vores eksterne samarbejdspartnere.

Da vi er 100 procent digitale, så skal du have en naturlig interesse for investeringsområdet og hele tiden fokusere på, hvad kunderne efterspørger, så vi kan sikre en løbende optimering af vores produktudbud, hjælpeværktøjer og inspirationsunivers.

Arbejdsopgaverne:

 • Ansvar for salg af fonde og investeringsforeninger – herunder modelporteføljer og investeringsguide.
 • Vedligeholdelse og udvikling af samarbejdet med B2B-kunder.
 • Lancering af nye investeringsprodukter og -services i tæt samarbejde med lokal og nordisk organisation.
 • Sikre at det lokale kontor altid er fagligt opdateret omkring vores produkter og services.
 • Skrive blogindlæg omkring relevante investeringstendenser.
 • Hjælpe med procesoptimering, forretningsudvikling og regulatoriske opgaver.

Det forventes også, at du engagerer dig i vores generelle arbejdsopgaver, bidrager med gode idéer og er med til at løse mindre rutineprægede opgaver. Du bliver en del af Business Management bestående af fire kollegaer og refererer til Head of Business Management, Brian Buus Madsen.

Passer vi sammen?
Er du kreativ og fuld af gåpåmod, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Derudover forventer vi, at

 • du elsker udfordringer.
 • du kan arbejde selvstændigt og effektivt.
 • du kan inspirere andre.
 • du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet.
 • du tænker kreativt.
 • du kommunikerer problemfrit på engelsk, som er vores koncernsprog.

Erfaring fra branchen er et must, og din passion for at gøre en forskel for private investorer er afgørende – skriv derfor i din ansøgning, hvordan den passion kommer til udtryk i din hverdag.

Det tilbyder vi dig
Hos Nordnet bliver du en del af et godt fællesskab, hvor vi drives af et ønske om at give vores kunder verdens bedste kundeoplevelse og de bedst mulige tjenester til investering og pensionsopsparing. Her er et højt tempo og en hurtig udviklingstakt, hvor du får mulighed for selv at have indflydelse på din hverdag. Du får et spændende, kreativt job med stor berøringsflade og super gode kollegaer.

Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte Head of Business Management Brian Buus Madsen – mobil: 25 10 19 85 / brian.buus.madsen@nordnet.dk). Du søger stillingen ved at klikke på ansøg-knappen.

Sidste ansøgningsdag: Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest fredag d. 3. juli.

Ansættelsesform: Fastansættelse. Løn afhænger af dine kvalifikationer.

Startdato: Senest 1. sep. 2020.

*Application for this job is currently closed

Back

X