Designer till Nordnets inhousebyrå

Communications, Stockholm

Apply

job-img

Nu söker vi en designer till Nordnets inhousebyrå, Creative.

Som designer på Nordnet kommer du att jobba med formgivning både i digitala medier och i print men med fokus på digitalt. Du ansvarar bl.a. för design och publicering av webbsidor i Nordnets CMS verktyg, Sitevision. Tjänsten innebär även att utveckla, formge och ta fram original inom ramen för satta koncept.

Vi på Creative är ett litet men ambitiöst team som växer. Vi jobbar idag fullt ut från idé och koncept hela vägen ut till produktion och ansvarar för Nordnets marknadsföring och reklam i interna och externa kanaler. Du arbetar nära teamets Art Director och övriga medarbetare – designers, medieproducent, copywriter m.fl. Du arbetar även självständigt mot produktionsledare och övriga beställare inom organisationen.

Du rapporterar till Head of Creative.

Detta är du

Vi tror att du har en bred profil men med fokus på det digitala. Du har sannolikt en relevant utbildning och har erfarenhet av att ha jobbat som designer/formgivare på byråsidan, inhouseavdelning eller motsvarande.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och att arbeta mot flera olika kontaktytor. Du har en förståelse och intresse för marknadsföring och en självklar känsla för design. Du gillar kommunikation och håller dig uppdaterad om vad som händer inom marknadsföring. Som person är du positiv, ambitiös, kvalitetsmedveten och prestigelös.

Arbetet kräver att du talar och skriver svenska obehindrat.

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Våra ambitioner är höga och du kommer att vara med på en fartfylld och utmanande resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.com och www.nordnet.se,

Frågor och ansökningar

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Head of Creative Caroline Bartholf, caroline.bartholf@nordnet.se, 0735100021.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 28 juni 2019. Tjänsten är en tillsvidareanställning, ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Back

Apply

X