Ekonomiassistent

Finance, Stockholm

Vill du vara med att vidareutveckla arbetet inom Nordnets växande Accounting-team? Då kanske rollen som Ekonomiassistent kan vara något för dig!

Teamet består idag av 13 personer och det dagliga arbetet präglas av målmedvetenhet, engagemang och ett orubbligt kundfokus.

Rollen

Ditt huvudsakliga ansvar som Ekonomiassistent består i att hantera fakturor från leverantörer, ställa ut kundfakturor och säkerställa en korrekt redovisning av dessa. Detta innebär bland annat att:

  • Hantera leverantörsfakturor
  • Generera kundfakturor enligt önskemål
  • Bevaka förfallodatum, påminna om och boka betalning, samt stämma av reskontran.
  • Diverse övriga avstämningar
  • Kontinuerligt utbilda och bistå företagets chefer och medarbetare i frågor gällande fakturahantering, kontering och attest och på så vis säkerställa ett effektivt flöde.
  • Ta ett helhetsgrepp om processen och driva arbetet med effektivisering och kontinuerliga förbättringar.
  • Agera teamleader för studenter som arbetar extra inom ekonomiavdelningen

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • Har akademisk examen inom företagsekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande.
  • Har några års erfarenhet från redovisning och arbete med leverantörsfakturaprocessen

För att trivas hos oss är en nyckelegenskap en positiv attityd och att se lösningar snarare än problem. Det är viktigt att du är kundorienterad, har stort driv, samt förmåga att prioritera mellan uppgifter. Du bör vara tydlig i din kommunikation, positiv och pedagogiskt lagd. Det är förstås också viktigt att du är ansvarstagande, strukturerad, har gott ordningssinne och stor integritet.

Du har en god förmåga att arbeta snabbt och med hög precision och kvalitet. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa sig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet från bank- och finansbranschen. Eftersom vi är ett nordiskt bolag med engelska som koncernspråk är det viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Det här erbjuder vi dig

Här får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi är en bank, men ser oss själva mycket mer som ett Fintech-bolag. Det formar vårt sätt att utveckla produkter, hur vi möter våra kunder och hur vi arbetar tillsammans för att nå vår vision.

Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Låter detta intressant för dig?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Friberg, Head of Accounting, helena.friberg@nordnet.se / +46769002482

Välkommen med din ansökan, via ansökningsknappen nedan, senast 15 september. Vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi gör UC och bakgrundskontroll på slutkandidat.

*Application for this job is currently closed

Back

X