Elsker du at tale om investering?

Denmark, Copenhagen

Vil du være en del af en nordisk fintech-virksomhed, hvor investering og pension er drivkraften?

Nordnet søger en kollega med stor interesse for investering og et kæmpe servicegen. Du skal være i stand til at yde kundeservice i verdensklasse, og det er derfor vigtigt, at du er en dygtig til at lytte, knuse problemer og optimere processer.

Jobbet

I vores Customer Centre & Private Banking-team har vi den direkte dialog med vores kunder. Vores ansvar er at sikre positive kundeoplevelser gennem et højt serviceniveau med kunden i fokus. Vi skal sikre os, at vores kunder får værktøjer og inspiration til at tage næste skridt i deres investeringer. Derfor giver vi os tid til hver enkelt kunde.

Vi søger en selvkørende og struktureret kollega, som kan varetage et stort ansvar og hvis servicegen altid skinner igennem på e-mails og på telefonen. Det er en forudsætning, at du har en grundlæggende forståelse for investering, så du nemt kan sætte dig ind vores kunders behov og give dem den bedste behandling

Arbejdsopgaverne:

 • Give vores kunder en god og professionel service via telefon og e-mail.
 • Løse de udfordringer, som vores kunder kontakter os omkring.
 • Løbende holde dig opdateret på alle vores produkter, så du kan fortælle om dem til vores kunder.
 • Vidensdeling med kollegaer er vigtigt, så vi hele tiden kan forbedre os.
 • Optimere processer, som kan forbedre kundeoplevelsen.

Det forventes også, at du engagerer dig i vores lokale projekter og bidrager med gode idéer til, hvordan Nordnet kan blive endnu bedre. Du bliver en del af et team på i alt 17 mand, som refererer til Head of Customer Centre & Private Banking.

Passer vi sammen?

Omfavner du ansvar og er du fuld af gåpåmod, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Du skal have en entreprenørånd gemt i dig samt have viljen til at påvirke forretningen og til at udvikle dig. Derudover forventer vi, at:

 • Du som minimum er finansøkonom/bachelor eller har en anden relevant uddannelse inden for økonomi/finans.
 • Du har interesse for investering.
 • Du arbejder selvstændigt og effektivt – ingen opgave er for lille eller stor for dig.
 • Du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet.
 • Du agerer hurtigt og overholder deadlines.
 • Du trives i et travlt og dynamisk miljø.
 • Du er flydende i dansk skrift og tale.
 • Du kan begå dig på engelsk, som er vores koncernsprog.

 

Det tilbyder vi dig

Nordnets Customer Centre & Private Banking er hjertet af virksomheden. Det er her du lærer mest omkring alle vores processer, produkter og tjenester. Og så er det her, at du kommer tættest på kunderne. Vi værner om vores talenter, så har du viljen til at udvikle dig, så har vi viljen til at hjælpe dig. Åben kommunikation, kreativitet og engagement er vigtige dele i hverdagen på kontoret.

 Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte teamleder Christine Helligsø (Christine.Helligso@nordnet.dk – mobil: 20 97 21 00). Du søger stillingen ved at klikke på Apply længst nede på denne side.

Sidste ansøgningsdag: Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Ansættelsesform: Fuldtid.

Startdato: Hurtigst muligt.

*Application for this job is currently closed

Back

X