Flyttkoordinator inom Nordnets försäkringsaffär

Sweden, Stockholm

För 24 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi nyfikna människor, passionerade team och smart teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Tjänstepension – den framtida lönen – är den viktigaste personalförmånen efter lön visar flertalet undersökningar. Nordnet har ett kraftfullt erbjudande, som är i ständig utveckling, till företag och deras anställda. Nordnet förändrar en traditionell marknad med moderna, relevanta och prisvärda lösningar.

2017 blev Nordnet utsedd till Årets bank av Privata Affärer. 2019 fick vi utnämningen årets småföretagarbank. Fina kvitton på att vi gör en del bra saker för våra kunder.

Vi satsar stort inom tjänstepension och nu ska vi stärka upp teamet som varje dag ger excellent service till alla de kunder som flyttar in tidigare tjänstepensioner och även sitt övriga sparande till Nordnet.

Detta ingår i rollen

Du har ansvaret för hela flytt-processen mot kund och ingår i ett team som jobbar nära våra säljare. Det innebär strukturerad administration och proaktiv kundkontakt. Affären kan för kunden upplevas som komplex och din förmåga att förklara och guida kunden igenom hela processen är vital för en positiv kundupplevelse. Du är med andra ord en viktig del i att utveckla Nordnets image och varumärke. Vi jobbar med konkreta mål, och det bör vara något som tilltalar dig.

Bakgrund och erfarenhet

Rollen kräver licens från både Swedsec och Insuresec, så i det fall du saknar någon av dem måste du vara beredd att ta den inom 6 månader, vilket är en fin möjlighet till kompetensutveckling. Du har kunskap om försäkring och pension samt är van att arbeta strukturerat och metodiskt. Du är van att knyta kontakter över telefon och har arbetat med kundservice och administration under ett antal år. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att tänka helhet när det gäller Nordnets erbjudande. Som person är du driven, lyhörd, engagerad och strukturerad.

Vi tror dessutom att du är nyfiken och söker nya lösningar som successivt utvecklar arbetssätt och att det leder till en förstärkt kundupplevelse. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och du ser det som självklart att bidra till en kul och energifull arbetsmiljö.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden –  vi demokratiserar sparande och investeringar.

Vi är 500 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.sewww.nordnet.nowww.nordnet.dk och www.nordnet.fi

 Ser fram emot att träffa dig!

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Markus Viborg, Head of Corporate Sales på telefon 0732–45 22 22, markus.viborg@nordnet.se

Ansökningar tas emot via sökknappen nedan. Sicka in ansökan så snart som möjligt, urval görs löpande, dock senast den 1 juli 2020.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

*Application for this job is currently closed

Back

X