Head of Corporate Sales

Sweden, Stockholm

Apply

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Just nu söker Nordnet en ny chef till team Corporate Sales.

Som Head of Corporate Sales leder du ett team om ca 10 säljare, och du har affärs- och resultatansvar för ditt segment. Rollen rapporterar till Country Manager Sweden och du är del av sverigeorganisationens ledningsgrupp.

Affär, målgrupp och vision

Inriktningen på affären är såväl B2B och B2C. Nordnet säljer lösningar till ägarledda företag (i majoritet) där behov av lösningar för såväl ägare, dess anställda och för bolaget erbjuds. Nordnet ska av våra kundföretag upplevas som en samarbetspartner, och en viktig del i att bidra till att kundföretaget utvecklas framgångsrikt och upplevs som en attraktiv arbetsgivare. Nordnet har utvecklat ett erbjudande som löser behov för det nystartade bolaget till den dagen ägare avser att avveckla verksamheten – hela företagets resa, från start till mål.

Nordnet, och i synnerhet den här affären, har aggressiva tillväxtmål. Det kräver utveckling av lösningar och koncept som attraherar målgruppen och dess kapital och målet är att vi successivt etablerar oss som first choice för entreprenören och därmed stödjer Nordnets resa som en utmanare i den finansiella branschen.

Din profil 
Du har en mycket god förmåga att etablera professionella kundrelationer och kan visa på uppnådda resultat i tidigare roller. Du har bakgrund inom finans- och tjänstepensionsaffären och har erfarenhet av att leda och driva förändring. Som ledare är du motiverande och har en inkluderande och coachande ledarstil.

Som person är du handlingskraftig med ett starkt driv. Du ser möjligheter i en marknad i förändring, är nyfiken och har en vilja att utveckla affären. Du har förmåga att genomföra och landa både affärer och projekt.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari. Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Ringberg, Sverigechef, på martin.ringberg@nordnet.se

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Back

Apply

X