Head of Retail Sales & Marketing

Sweden, Stockholm

Apply

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Brinner du för sparande och investeringar – och digital försäljning? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Som Head of Retail Sales & Marketing leder du Nordnet Sveriges marknadsteam om tre personer och ansvarar för marknadsföring till den svenska kundbasen, där du har särskilt fokus på retailsegmentet. Teamets uppdrag är att vara experter på de svenska kunderna för att ständigt tillgodose deras behov och öka deras engagemang hos Nordnet. Vi arbetar nära vår nordiska marknadsavdelning med såväl nykundskampanjer som aktivering av våra existerande kunder genom CRM-aktiviteter.

Du är del av den svenska ledningsgruppen där du, utöver ovanstående ansvar för retailaffären bidrar med ett marknadsperspektiv på övriga segment inom Nordnet Sverige.  

Du och ditt marknadsteam ansvarar bland annat för:

  • Att ta fram marknadsplanen för Retailaffären inom Sverige samt planera/koordinera och implementera den för svenska marknaden
  • Att våra events håller högsta möjliga standard
  • Tillsammans med andra experter i huset skapa content som är relevant och intressant för våra kunder.
  • Publicering och content i svenska publikationer och sociala kanaler (veckobrevet, pod, blogg etc).
  • Bistå och arbeta tillsammans med affärsområdeschefer utifrån ett marknadsperspektiv.
  • Agera stakeholder i projekt

Du jobbar nära de kollegor som ansvar för PR och kommunikationsstrategi och tillsammans utvecklar ni kreativa sätt att ständigt fånga våra kunders intresse.

Din profil

Vi förväntar oss att du är galet intresserad av sparande och investeringar! Du har en bred förståelse och kunskap kring våra produkter och våra kunders behov – såväl den aktieintresserade tradern som den som månadssparar långsiktigt i fonder. Din kunskap bottnar i ett eget intresse och passion för sparande och investeringar.

Du har en stark drivkraft och älskar att få saker att hända. Du tar stort ansvar och trivs med att få vara kreativ och lösningsorienterad. Att få skifta mellan att delta i strategiska diskussioner till att jobba ”hands on” ger dig energi och du älskar att jobba tillsammans med andra som delar din passion – att demokratisera sparande och att tillgängliggöra investeringar för fler.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom marknadsföring av digitala tjänster. Du leder genom att visa vägen och har erfarenhet av informellt eller formellt ledarskap.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.nowww.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Ringberg, Sverigechef, på martin.ringberg@nordnet.se

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Back

Apply

X