Hjälp Nordnets HR-team med arkivering!

HR, Stockholm

Har du letat efter chansen till ett meriterande deltidsjobb och samtidigt få en inblick i praktiskt HR-arbete? Då kan det här vara en match! Vi söker nu dig som kan hjälpa Nordnets HR-avdelning med arkivering på deltid. Arbetet är utpräglat administrativt. Du arbetar i ett ungt HR-team med god sammanhållning som har ett proffsigt och serviceinriktat engagemang samt en positiv inställning till sitt arbete i organisationen.

Dina arbetsuppgifter

  • Arkivering av personalfiler
  • Gå igenom och förbättra strukturen på våra elektroniska arkiv
  • Genomgång och granskning av reseräkningar och utlägg
  • Arkivera reseräkningar och utlägg

Du förväntas jobba ca 20 %, och du har frihet att välja när du vill jobba – heldag eller halvdag – på dagtid, dvs mellan kl. 8-17. Vid behov kan det finnas möjlighet att jobba mer. 

Vem trivs hos oss?

För att trivas hos oss är en nyckelegenskap en hög ambitionsnivå och ett öga för detaljer för att säkerställa ett kvalitativt resultat. Du är proaktiv, tar ett eget ansvar och egna initiativ för att lösa problem.

Din bakgrund

Det här är ett perfekt jobb för dig som studerar och vill få in en fot på en HR-avdelning. Utbildning är inget krav men du är troligen intresserad av HR-arbete, löneadministration eller dylikt.

Det här erbjuder vi dig

Att arbeta deltid på Nordnet är det bästa sättet att få en fot in på ett spännande bolag. Vi är ca 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Medarbetare i Stockholm sitter i vårt nybyggda Nordiska huvudkontor i moderna och trevliga lokaler på Alströmergatan på Kungsholmen. 

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta Head of HR – Karin Isberg, karin.isberg@nordnet.se (tel 072 084 0452) eller HR Business Analyst – Emma Larsson Larm, emma.larssonlarm@nordnet.se (tel 072 372 73 76)

Vi vill göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning samt gör bakgrundskontroll på dig som är slutkandidat. 

*Application for this job is currently closed

Back

X