Junior Operational Risk Controller

CEO Reporting (Risk, Comp, S&S, Personal Loans), Stockholm

Är du en driven student som söker relevant erfarenhet från en spännande branch? Då kanske rollen som Junior Operational Risk Controller inom Risk Control hos Nordnet är något för dig!

Arbetsuppgifter
Nordnet söker nu en student som är intresserad av riskhantering och som, parallellt med sin utbildning, vill erhålla arbetslivserfarenhet från finansbranschen. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande deltidsarbete på vårt huvudkontor på Kungsholmen.

Nordnets funktion för Risk Control arbetar med oberoende uppföljning och rapportering av alla typer av risker men även med stöd till resten av organisationen inom riskhantering och kontroll. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand bestå av administrativt stöd till avdelningen vad gäller rapportering av incidenter, dokumentation av risker och kontroller mm. Rätt kandidat har dock även möjlighet att delta i och driva förändringsarbete vad gäller processer och metoder för hantering av operationella risker och kommer även kunna delta i genomförande av riskutvärderingar, analyser och rapportering.

Omfattningen är ca 20 h/vecka, under kontorstid, och du kommer ha stor möjlighet att styra din arbetstid veckovis beroende på ditt schema, men önskvärt är att du har möjlighet att närvara så många dagar i veckan som möjligt.

Genom att arbeta deltid hos Nordnet ökar du naturligtvis sannolikheterna för att kunna fortsätta din karriär hos oss när du väl är färdig med din examen. Du kommer också att få värdefulla insikter i hur en modern bank fungerar samtidigt som du knyter många värdefulla kontakter.

Vem är du?
Vi tror att du är i mitten/slutet av dina studier med inriktning på Juridik, Ekonomi eller någon Ingenjörsutbildning. Du är en social, ansvarstagande och noggrann person som kan arbeta snabbt och med hög precision och kvalitet. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Du talar och skriver engelska obehindrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bank eller motsvarande, men det är inget krav.

Så här ansöker du
Vi ser fram emot att läsa din ansökan som består av CV och personligt brev senast 4 Januari. Vi utför intervjuer löpande. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Jonas Björk, via mail jonas.bjork@nordnet.se.

Om oss
Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden. Vi är 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenham. Vi sitter i våra nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen-

*Application for this job is currently closed

Back

X