Kan du skrive om investering i øjenhøjde?

Denmark, Copenhagen

job-img

Content- og CRM-ansvarlig med viden om investering

Kan du ikke lade være med at følge med i udviklingen på aktiemarkedet, og sidder du klar til at tjekke kurserne, når børserne åbner?

Nordnet søger en kollega med stor interesse for investering og finansverdenen. Du skal kunne skrive om investering i øjenhøjde og skabe sammenhængende og relevant content til vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er en dygtig formidler, og at du kan gøre det komplicerede let forståeligt, så læseren får lyst til at tage det næste skridt.

Jobbet

Stillingen er nyoprettet. Du har derfor en unik mulighed for selv at være med til at bygge den op. Du skal være med til at udvikle og strukturere den danske kommunikationsstrategi samt starte hele vores direkte markedsføring op i forskellige kanaler (e-mail, app, sms, bannere m.m.). Vi søger en selvkørende, struktureret og erfaren kollega, som kan varetage et stort ansvar og koordinere Nordnets danske kommunikationsaktiviteter til eksisterende kunder. Det er en forudsætning, at du har en grundlæggende forståelse for investering, så du nemt kan sætte dig ind i vores kunders behov og kan skabe relevant og inspirerende content.

Arbejdsopgaverne:

 • Koordinering, produktion og prioritering af e-mailkampagner i tæt samarbejde med stakeholders i det nordiske CRM-team.
 • Skabe den røde tråd til vores øvrige kanaler, så vi sikrer os et omnichannel-fokus.
 • Produktion af nyhedsbreve samt opsætning af events inkl. udsendelse af invitationer, remindere og opfølgning via Adobe Campaign Manager.
 • Produktion af pressemeddelelser.
 • Skabe inspirerende content til vores kunder som fx blogindlæg og videoer.
 • Andre kommunikationsopgaver som oversættelser og korrekturlæsning.
 • Podcast er også en mulighed.

Det forventes også, at du engagerer dig i vores generelle marketingkampagner, bidrager med gode idéer og er med til at løse mindre rutineprægede opgaver, som kommer vores vej. Du bliver en del af det danske marketingteam med tre medlemmer og refererer til Head of Sales & Marketing Denmark.

Passer vi sammen?
Er du kreativ og fuld af gåpåmod, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Du skal have en entreprenørånd gemt i dig samt have viljen til at påvirke forretningen og til at udvikle dig selv. Derudover forventer vi, at:

 • Du har interesse for investering.
 • Du selv har investeret i værdipapirer.
 • Du arbejder selvstændigt og effektivt – ingen opgave er for lille eller for stor for dig.
 • Du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet.
 • Du tænker nyt og har en god forståelse for visuelt design.
 • Dansk retstavning og korrekturlæsning er uproblematisk for dig.
 • Du kommunikerer problemfrit på engelsk, som er vores koncernsprog.
 • Du har erfaring fra lignende job.

Erfaring fra branchen er en fordel, dog er din passion for investering den vigtigste. Du bedes derfor i din ansøgning skrive, hvordan din passion for investering kommer til udtryk.

Det tilbyder vi dig
Hos Nordnet bliver du en del af et godt fællesskab, hvor vi drives af et ønske om at give vores kunder verdens bedste kundeoplevelse og de bedst mulige tjenester til investering og pensionsopsparing. Her er et højt tempo og en hurtig udviklingstakt, hvor du får mulighed for selv at have indflydelse på din hverdag. Du får et spændende kreativt job med stor berøringsflade og super gode kollegaer.

 Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte Head of Sales & Marketing, Katie Nordenbøl (Katie.malou.nordenbol@nordnet.dk – mobil: 24 29 15 02). Du søger stillingen ved at klikke på Apply længst nede på denne side.

Sidste ansøgningsdag: 15. februar 2019

Ansættelsesform: Fuldtid. Jobtitel og løn afhænger af dine kvalifikationer.

Startdato: Hurtigst muligt.

*Application for this job is currently closed

Back

X