Medieproducent

, Stockholm

Medieproducent sökes

På Nordnet producerar vi majoriteten av vår kommunikation inhouse och nu söker vi en medieproducent till vår inhousebyrå. I rollen som medieproducent har du ett övergripande ansvar för utveckling av rörligt material i Nordnets interna och externa kanaler. Du arbetar tätt tillsammans med ett team av erfarna kreatörer för att förbättra och effektivisera Nordnets kommunikation. Du ansvarar för utveckling och uttag av kreativa idéer i rörligt format, från produktion av film och efterproduktion till rörlig grafik. I arbetet ingår också huvudsakligt ansvar för internfotograferingar. Du har en central roll där du arbetar nära såväl kollegor i teamet som övriga beställare i organisationen.

Du jobbar på nordisk nivå, ingår i teamet Marketing Design och rapporterar till Head of Marketing Design.

Detta är du

Du har sannolikt en relevant utbildning och erfarenhet av att ha jobbat med rörlig produktion. Du är initiativrik, kreativt lagd och trivs med att vara bollplank i den kreativa processen samtidigt som du uppskattar att arbeta med mer produktionsorienterade uppdrag där kvalitet står i fokus. Du har en förmåga att konvertera och anpassa idéer utifrån varje enskild situation och på ett enkelt sätt förklara saker visuellt. Du har stort intresse för digital produktion och håller dig uppdaterad kring de senaste trenderna.

För att trivas i rollen behöver du vara van vid ett högt tempo och ha förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Som person är du positiv, ambitiös och prestigelös.

Arbetet kräver att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.    

Tekniska krav: 

I rollen som medieproducent kräver det att du hanterar följande program;

  •  Adobe Premiere
  • Adobe Audition  
  • Adobe Photoshop och Illustrator
  • Adobe After Effects och andra relevanta program är en fördel, till exempel Sketch.

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar och förnyar oss själva för att bygga en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi har nyligen flyttat in i nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi.

Frågor och ansökningar

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Head of Marketing Design Caroline Bartholf, caroline.bartholf@nordnet.se, 0735100021.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 6 januari 2019. Ansök så snart som möjligt via länken nedan då urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

*Application for this job is currently closed

Back

X