Kredithandläggare inom värdepappersbelåning

Credit Risk, Stockholm

Apply

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Just nu söker vi en medarbetare till teamet Lending Operations

Värdepapperskrediter är en del utav Lending Operations som även hanterar Bolån och Blancoaffären. Som kredithandläggare kommer du arbeta med bedömning av Värdepapperskrediter, administration och uppföljning inom teamets ansvarsområden. Du kommer att ha daglig kontakt med kollegorna på Nordnets lokalkontor i Norge, Danmark, Finland och Sverige för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. följande:

  • Administration av kreditansökningar och tilläggsavtal
  • Fatta beslut i vissa kreditärenden
  • Förbereda kreditpropåer till olika beslutande instanser
  • Uppföljning av beviljade kreditlimiter
  • Administrera ränteförändringar och ränteförhandlingar
  • Rapporter och återkommande kontroller
  • Utbilda och informera verksamheten
  • Aktivt bidra i arbetet med att identifiera förbättringsområden inom Kredit 

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad ekonom, med relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med värdepapper och/eller kreditbedömning.

Som person är du social, prestigelös, pragmatisk och lösningsorienterad och trivs med att arbeta nära affärsverksamheten i en stödjande roll. Det är vidare viktigt att du besitter hög integritet och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med olika delar av verksamheten.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 8 december 2019 . Har du frågor är du välkommen att kontakta Carl Daniel Henriksson, carldaniel.henriksson@nordnet.se, 073-318 12 78

Vi ser fram emot din ansökan!

Back

Apply

X