Media Producent

Sweden, Stockholm

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Beskrivning

Vi söker en ny stjärna till vårt svenska marknadsteam. Du kommer att ingå i ett team om fyra där vi tillsammans levererar värde till våra kunder. Teamet består av engagerade, drivna och kreativa medarbetare där lagspel och att skapa värde tillsammans värderas högt. Hos Nordnet producerar vi det mesta av vårt material och content själva, vilket kommer att vara en viktig del i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för fotograferingar, videoproduktioner och utförandet vår podd, Sparpodden. Tillsammans med vår Sparekonom och Investeringscoach spelar ni varje vecka in nya avsnitt av Sparpodden och det är därmed fördelaktigt om du har förståelse samt intresse av finansmarknaden.

Konkreta uppgifter som ingår i rollen är:

  • Producera, filma och arbeta med post production
  • Ljudredigering
  • Podcasting – Produktion och redigering
  • Videoproduktion och studioarbete
  • Ansvara för studion och dess utrustning

Din bakgrund

Du har passion och erfarenhet av film och videoproduktion och har goda kunskaper inom foto och redigering. Som person är du nyfiken, kreativ och van att prioritera under högt tempo för att nå utsatta deadlines. Du är en person som jobbar smart med fart, vågar tänka utanför boxen och utmana gamla rutiner. Du gillar att jobba proaktivt med planer och initiativ samtidigt som du vet att struktur och timing är starka framgångsfaktorer.

Hos Nordnet, värderar vi en mix av personlighet och erfarenhet. För att du ska kunna leverera i denna roll har du goda kunskaper inom följande: 

  • Erfarenhet av att arbeta i Adobe Premiere Pro
  • Erfarenhet av att producera film
  • Erfarenhet av att arbeta i Adobe Audition
  • Erfarenhet av att arbeta i Adobe Photoshop och Illustrator
  • Fotografering av event och marknadsföringsaktiviteter och kampanjer.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och kunskap inom finans, sparande samt aktiemarknaden är meriterande. Om du söker ett team där laget är större än jaget- då har du hittat helt rätt!

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31a augusti. Har du frågor är du välkommen att kontakta Tove Kotter, Head of Marketing and Online Sales, på tove.kotter@nordnet.se Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

*Application for this job is currently closed

Back

X