Partner Manager – Lending Products

Lending, Stockholm

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som en av de första digitala bankerna. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är ca 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Sedan början av 2018 sitter vi i nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Nu söker vi en ansvarig för den förmedlade affären av blancolån.

Rollen

Som partneransvarig består arbetsuppgifterna primärt av att:

  • Öka utbetald volym genom nya och befintliga kanaler.
  • Sänka kostnader och därmed ”pay-back-time” i de olika kanalerna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Upprätthålla goda relationer med förmedlarna samtidigt som du driver de affärsmässiga aspekterna av Nordnets affär.
  • Analysera kundflödet från förmedlarna och ständigt leta förbättringsmöjligheter.
  • Genomföra regelbundna stickprov på förmedlarnas kundsamtal i syfte att garantera att den Nordnets professionalism och kundskydd.
  • Hålla förmedlarna uppdaterade om ändringar i vårt erbjudande och vår affär.
  • Genomföra marknadsanalyser över blancolånemarknaden och låneförmedlare.
  • Vid behov driva arbetsprojekt och ta ansvar för andra delprocesser som hör till blancoaffären.

Det här är du

Du som söker har sannolikt genomfört akademiska studier med ekonomisk eller teknisk inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med konsumentlån och det är starkt meriterande om du har erfarenhet från förmedlarverksamhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i och ett intresse för försäljning.

Som person har du en god analytisk förmåga. Du har en stor social förmåga och kan kommunicera väl i både tal och skrift, obehindrat av om det är på engelska eller svenska. Du har både förmåga och vilja att ta ägarskap för ditt ansvarsområde. Att du är självgående i dina kontakter med förmedlarsidan är en självklarhet och du tar gärna egna initiativ.

Vi är en relativt liten grupp, så du förväntas gilla att ”hugga i där det behövs” och vara nyfiken på nya kunskaper.

Frågor och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Rudin, tf. Head of Lending Products, 0722-34 96 62, eller agneta.rudin@nordnet.se.

 Välkommen med din ansökan, via ansökningsknappen nedan, senast måndag den 24 juni. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningsprocessen.

 Nordnet tar kreditupplysning och genomför bakgrundkontroller innan ny anställning påbörjas.

*Application for this job is currently closed

Back

X