Partner Support till Nordnet

Sweden, Stockholm

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Nordnet söker just nu en nu en ny kollega till Partnerservice.

En viktig del av Nordnets erbjudande är riktat mot ett helt professionellt segment där vi jobbar nära ett flertal av Sveriges bästa Kapitalförvaltare och Försäkringsförmedlare, vi kallar dem Samarbetspartners eller Partners. Våra Partners möter dagligen sina kunder medan vi gör vårt bästa för att svara upp mot dem som hör av sig till oss som mäklare, rådgivare och förvaltare i de dagliga frågor som deras kunddialog ger upphov till. Teamet är uppdelat i två enheter där en del består av Kundansvariga med ett övergripande ansvar för affärsrelationen medan den andra delen – Partnerservice – är navet i den dagliga verksamheten med ett serviceansvar för våra Partners.

Hos Partnerservice får du en unik möjlighet att jobba med ett flertal av våra viktigaste motparter. Du arbetar i ett mindre team med seniora kollegor där vi dagligen löser alla frågor som kommer in. Samtidigt som vi tar hand om varierande frågeställningar så tar vi ett stort ansvar för att vårda relationerna med befintliga Partners. Med viss regelbundenhet träffar vi också Partners tillsammans med Kundansvariga i syfte att utveckla affär och relation. Rollen involverar mycket kontakt med andra avdelningar inom Nordnet och du kommer på ett naturligt sätt upparbeta ett stort internt nätverk.

Dina arbetsuppgifter går ut på att:

  • Ta emot och besvara alla typer av frågeställningar från Kapitalförvaltare och Försäkringsförmedlare via telefon eller mail.
  • Söka svar, lösa uppgifter och i viss utsträckning administrera ansökningar och förfrågningar.
  • Säkerställa en långsiktigt god affärsrelation.
  • Kontinuerligt sträva mot att skapa kundnöjdhet för våra samarbetspartners.

Din profil

För att passa in hos oss tror vi att du är prestigelös och att du att du omfamnar ansvar samtidigt som du uppskattar att jobba nära krävande kunder där du hittar svar på alltifrån triviala till komplexa frågor. För att trivas hos oss gillar du verkligen kontakten med kunder och har alltid kunden i fokus. Du strävar efter att lösa frågor och ser en positiv utmaning i att hitta lösningen snarare än att se problemet. Du har ett stort mått integritet och är lyhörd för de frågeställningar som inkommer.

Du har viss ekonomisk utbildning och gärna erfarenhet av service eller relationsskapande försäljning inom Bank & Finans eller Försäkring. Du har en övergripande kunskap och förståelse för värdepappersmarknadens funktionssätt och produkter.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Låter detta intressant för dig?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Ytterholm (Head of Partner) thomas.ytterholm@nordnet.se eller 070 653 83 86.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev, via ansökningsknappen nedan, senast den 17 februari 2020. Vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi vill uppmärksamma dig på att vi tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på slutkandidat.

*Application for this job is currently closed

Back

X