Payments Operations Manager

Operations, Stockholm

Apply

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska team och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Just nu söker vi en chef till Payments Operations som idag består av 11 personer. Gruppen ansvarar för att hantera kunders insättningar och uttag, utföra interna betalningar/likvidflyttar, utföra likvidprognoser samt genomföra dagliga avstämningar av likvidkonton. Vi söker efter dig som har en stark drivkraft och engagemang samt trivs med att leda och coacha människor till att nå sin fulla potential. Du drivs av att identifiera och implementera ständiga förbättringar. Du har ett närvarande ledarskap där du säkerställer att gruppens leveranser sker enligt uppsatta deadlines/SLA genom att planera, resursallokera samt säkerställa strukturerad kompetensspridning inom teamet.

Gruppen har ett brett ansvarsområde vilket ställer krav på förmåga både att hålla sig på strategisk nivå och vid behov kunna sätta sig in i detaljer. Som chef för Payments Operations kommer du rapportera till Head of Bank Operations och delta i ledningsgruppen för enheten.

Passar vi för dig?

Rollen passar dig som har högskoleutbildning inom ekonomi/finans med några års tidigare erfarenhet av arbete inom bankverksamhet, med fördel inom betalaområdet.  Du är intresserad av att arbeta i en kunddriven organisation med tydliga tillväxtmål. Du drivs av att utveckla arbetssätt och administrativa processer, och kombinerar din erfarenhet med förmåga att tänka i nya banor. Du är tydlig och rak i din kommunikation och trivs med ett högt tempo.

För att lyckas i rollen tror vi att du

  • har tidigare ledarerfarenhet från administrativ funktion
  • har förmåga att coacha och utveckla människor
  • har förmåga att driva och implementera förändringar i arbetssätt, processer och system
  • har god kunskap inom betalningsområdet, dess produkter och infrastruktur
  • har god kännedom om regelverk inom verksamhetsområdet
  • har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är ca 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi sitter i våra nyrenoverade lokaler på Alströmergatan 39, Kungsholmen.

Frågor och ansökning

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Alexandersson, Head of Bank Operations, lotta.alexandersson@nordnet,se, +46 73 413 28 77.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan bestående av CV och personligt brev , sista ansökningsdag är 30 maj 2019. Observera att ansökningar endast tas emot via sökknappen nedan. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Vi vill göra dig uppmärksam om att Nordnet tar kreditupplysning samt gör bakgrundskontroller på alla som anställs.

Välkommen med din ansökan!

Back

Apply

X