Pensionsadministratör sökes

Pensionsbolaget, Stockholm

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

 Vi söker nu en administratör till Pensionsbolagets administrativa avdelning. Vi är ett drivet gäng som brinner för att tillsammans ge den bästa servicen till våra pensionskunder. Vi vill omdefiniera finansbranschen och söker dig som vill vara med på den resan!

Detta ingår i rollen

Gruppen ansvarar för administration av pensionsprodukterna Tjänstepension, Privatpension, Kapitalpension och Kapitalförsäkring samt dödsfallsreglering och utbetalning. Vi jobbar tillsammans och är flexibla vilket gör att vår prioritering samt arbetsuppgifterna kan variera över tid. Förutom dagliga administrativa rutiner som en del av arbetsflödena, innebär rollen framför allt:

  • Hantera Avtal, nyteckningar, ändringar och flytt av försäkringar
  • Hantera Utbetalningsflöden
  • Dödsfallsreglering
  • Hantering av ärenden/frågor från kundservice och internsäljare
  • Brevutskick
  • Upprättande och uppdatering av aktuella manualer och rutinbeskrivningar
  • Kravställning och användartestning

Du är initiativrik, noggrann och tar stort eget ansvar. God analytisk förmåga och driv att lösa problem är självklara egenskaper för att trivas hos oss. Du har ett modernt synsätt på arbetssätt och god datorvana. Kunden står i fokus hos oss och det gör den även för dig.

Passar vi för dig?

För att trivas hos oss är en nyckelegenskap en positiv attityd och att se lösningar snarare än problem. Du agerar och får saker att hända, skapar aktivitet, avslutar och följer upp ditt arbete. Du är en lagspelare som tar ansvar och har förmågan att förmågan att lyfta blicken, se helheter och konsekvenser samt när det krävs arbeta detaljfokuserat, ibland under stor arbetsbelastning. 

Vi tror att du är en ansvarskännande person med sinne för strukturer, siffror och detaljer. Som person är du mål- och serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös.

Utbildningskrav

Du har intresse för administration, sparande och det svenska pensionssystemet. Dokumenterad erfarenhet av motsvarande administrativ tjänst är meriterande. Vi ser helst att du har en försäkringsutbildning som tex BICON, FEI eller Livdiplom eller akademisk examen inom ekonomi och juridik.  Förutom utmärkta kunskaper i svenska är du bekväm i engelska i tal och skrift.

 Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är närmare 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. I Stockholm sitter vi i vårt nybyggda kontor på Alströmergatan på Kungsholmen.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast möjligt, senast 14 december 2018. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Eva Sennstam Wretin, Head of Pension Operations på 0708-32 81 09 alt. eva.wretin@nordnet.se

Vi vill göra dig uppmärksam om att Nordnet tar kreditupplysning samt begär belastningsregisterutdrag på slutkandidat.

*Application for this job is currently closed

Back

X