Pensionsspecialist med lyst til at samarbejde med IT

Denmark, Copenhagen

job-img

Vil du være en del af en nordisk fintech-virksomhed, hvor opsparing og investering er drivkraften?

Nordnet søger en kollega med stor kompetence inden for pension og lyst til at tage en vigtig rolle i forhold til IT udviklingen i Nordnets pensionssystem.

Du skal også være dygtig til at lytte, knuse problemer og optimere processer i forbindelse med håndtering af kundesager, og yde kundeservice i verdensklasse.

 

Jobbet

I Pension Operations DK er vi inklusive dig, 8 kompetente specialister på pensionsområdet. Vi håndterer alle former for ekspedition af vores kunders pensionsordninger fra oprettelser, overførsler og udbetalinger til indberetninger og betaling af PAL og PBL. En stor del af dette arbejde foregår i samarbejde med vores centrale enheder i Stockholm.

Vi søger en selvstændig og struktureret kollega, som er klar til at tage et stort ansvar og hvis servicegen altid skinner igennem på e-mails og på telefonen, så vores kunder får den bedste behandling. Det er en forudsætning, at du har en stor viden inden for pensionsområdet, og også har erfaring med at samarbejde med IT.

Arbejdsopgaverne

 • Håndtering af alle operationelle opgaver i forhold til pensionsordninger.
 • Give vores kunder en god og professionel service via telefon og e-mail.
 • Løbende holde dig opdateret på pensionsområdet, produkterne, vores værktøjer og informationsmateriale.
 • Vidensdeling med kollegaer er vigtigt, så vi hele tiden kan forbedre os.
 • Bidrager til IT udvikling inden for pensionsområdet.
 • Optimere processer, som kan forbedre kundeoplevelsen.

Det forventes også, at du engagerer dig i vores lokale projekter og bidrager med gode idéer til, hvordan Nordnet kan blive endnu bedre.

Passer vi sammen?

Omfavner du ansvar og er du fuld af gåpåmod, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Du skal have entreprenørånd gemt i dig samt have viljen til at påvirke forretningen og til at udvikle dig. Vi forventer at:

 • Du har stor kompetence inden for lovregler på pensionsområdet.
 • Du har lyst til at tage en rolle i samarbejdet med IT.
 • Du arbejder selvstændigt og effektivt – ingen opgave er for lille eller stor for dig.
 • Du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet.
 • Du agerer hurtigt og overholder deadlines.
 • Du trives i et travlt og dynamisk miljø.
 • Du er flydende i dansk skrift og tale og har et højt niveau i engelsk, som er vores koncernsprog.
  Det er også en fordel at kunne begå sig på svensk, da hovedparten af vores ansatte i Nordnet er svenskere.

 

Det tilbyder vi dig

Nordnet DK er en filial af Nordnet AB. I Danmark sidder vi 40 engagerede kolleger der er Nordnets ansigt ud ad til. Vi værner om vores talenter, så har du viljen til at udvikle dig, så har vi viljen til at hjælpe dig. Åben kommunikation, kreativitet og engagement er vigtige dele i hverdagen på kontoret.

Nordnet er en digital bank for investering og opsparing, som dækker Sverige, Danmark, Finland og Norge. Med fokus på brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at opfylde målene for deres opsparing. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.

Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte Vibeke Funch  mobil: 61 63 81 53. Du søger stillingen ved at klikke på Apply længst nede på denne side.

Sidste ansøgningsdag: 23. august 2019, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler fra starten af august.

Ansættelsesform: Fuldtid.

Startdato: Hurtigst muligt og senest 1. oktober 2019.

*Application for this job is currently closed

Back

X