Praktikanter efterår 2020

Denmark, Copenhagen

Er du studerende finansøkonom– eller finansbacheloren, og har du lyst til at prøve kræfter med bank og værdipapirområdet? Så har vi en spændende praktikplads klar til dig.

Vi søger en selvstændig og effektiv praktikant, som kan jonglere med flere forskellige og vigtige opgaver i et travlt miljø.

I Nordnet Danmark er vi ca. 40 medarbejdere fordelt på Kundeservice, Private Banking, Pension, Online Sales & Marketing og Business Management.

Om praktikforløbet:
Administrative opgaver
Opsøgende servicekald
Kundesupport, telefonisk og skriftligt
Indblik i både partner, kredit og pensionsforretningen
Ad hoc-opgaver 

Om dig:
Du har en generel interesse for værdipapirer herunder især aktier. Det er en fordel, hvis du også selv bruger vores platform nordnet.dk.

Vi forestiller os, at du har gode kommunikative evner, kan forstå både engelsk og svensk og arbejder struktureret og effektivt. Det er ligeledes vigtigt, at du trives i et konstant skiftende miljø med prioritering af forskellige opgaver.

Vi tilbyder:
Et lærerigt og selvstændigt praktikophold med stort ansvar, hvor du vil indblik i kundeservice til retail, professionelle og Private Bankingkunder.

Ansøgning og kontakt:
Send os en motiveret ansøgning samt CV.

Antal pladser: 2

Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte teamleder Christine Helligsø (Christine.Helligso@nordnet.dk – mobil: 20 97 21 00). Du søger stillingen ved at klikke på Apply længst nede på denne side.

Sidste ansøgningsdag: Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Ansættelsesform: Praktik 6 mdr.

Startdato: Efterår 2020

*Application for this job is currently closed

Back

X