Private Banking supporten söker ny sparexpert

Sweden, Stockholm

Apply

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Vi söker en ny stjärna till vår Private Bankingsupport! Private Bankingsupporten består av fem personer som tillsammans levererar toppservice till våra mest förmögna och aktiva kunder. Du kommer att ingå i Private Banking teamet som idag består av support, säljare samt mäklare som tillsammans ansvarar för kundsegmentets tillväxt.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att skapa långsiktiga relationer med våra mest förmögna (Private banking) och mest aktiva (Active traders) kunder, främst genom att hjälpa dem med deras frågor som inkommer på meddelanden och via telefon. Frågorna är mycket varierande och i många fall väldigt komplexa då vi hjälper extremt aktiva och intresserade kunder. 

En typisk arbetsdag består av alltifrån courtageförhandlingar med Active traders, att hjälpa till med en bolåneansökan eller en värdepappersflytt från utlandet till att delta på event. Då många ärenden är komplexa jobbar man ofta med flera ärenden samtidigt och det är därför viktigt att du snabbt kan byta fokus från en uppgift till en annan. Rollen involverar mycket kontakt med andra avdelningar inom Nordnet och du kommer på ett naturligt sätt upparbeta ett stort internt nätverk.

Din bakgrund

Vi tror att du älskar att möta och hjälpa människor och att du tidigare har arbetat i en kundnära roll i något eller några år. Du har ett intresse för sparande och placeringar samt en grundläggande förståelse för finansiella marknader. Detaljerna lär du dig här! Du har arbetat med service och försäljning i tidigare roller med goda resultat. Du har förmågan att se nya möjligheter och tar dem, vilket du också visat i tidigare roller. Kanske har du även erfarenhet eller förståelse för pensionsaffären vilket är positivt för oss. Swedsec för Rådgivare och Bolån krävs i rollen, så har du det redan är det en merit.

Vi söker dig som är

Prestigelös, du hugger i där det behövs och kan hantera många olika typer av situationer. Du är självgående och tar egna beslut. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Främst har du ett starkt driv och du sporras av högt uppsatta mål. Internt är rörligheten mellan olika avdelningar stor och detta är en utmärkt start på en fortsatt karriär inom företaget.

Det här erbjuder vi dig

Private Banking är en affär som är högt prioriterad och det är tillväxt i stora tal som gäller de närmaste åren. Det innebär att du kommer att vara med på en spännande resa i att utveckla en affär som ständigt tar marknadsandelar. Tillsammans skapar vi Sveriges modernaste Private Banking –  nästa generations Private Banking med visionen att hjälpa våra kunder att ta makten över sitt kapital. 

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 500 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.nowww.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Skicka in ett personligt brev och CV senast 26 januari 2020. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Silver Örman, sara.silver.orman@nordnet.se. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Back

Apply

X