Redovisningsekonom

Finance, Stockholm

Är du en person med god erfarenhet av redovisning och trivs när du får möjligheten att använda hela bredden av din kompetens? Har du erfarenhet av koncernredovisning? Brinner du för att arbeta med redovisning och bygga upp effektiva processer? Vill du vara med och vidareutveckla arbetet i en organisation som präglas av målmedvetenhet, engagemang och orubbligt kundfokus? Då kan rollen som Redovisningsekonom hos Nordnet vara något för dig!

Accounting består idag av tolv personer och som Redovisningsekonom ingår du i koncernens nordiska team och rapporterar till Head of Accounting.

Som Redovisningsekonom har du en viktig roll inom Accounting-teamet där du främst kommer fokusera på följande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för koncernredovisning och konsolidering
  • Upprättande av kvartals-, och årsbokslut.
  • Vara en drivande del i utvecklingen av koncernredovisning
  • Upprättande av delårsrapporter och årsredovisningar.
  • Extern rapportering
  • Delaktig i månadsbokslut för legala enheter
  • Medverka i olika interna och externa projekt inom Accounting-funktionen

Vem söker vi? 
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har god erfarenhet av bred redovisning gärna inom bank och finans alternativt försäkring. Du har en akademisk examen inom företagsekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har även erfarenhet och kunskap avseende koncernredovisning och konsolidering.

Som person är du noggrann, driven och har hög integritet i kombination med en god samarbetsförmåga och serviceanda. Du är van vid, och uppskattar, att arbeta i en snabb organisation med korta beslutsvägar. Du har en hög energinivå och en öppenhet för förändring, en god förmåga att prioritera och en ”allt-är-möjligt-attityd”. Du söker en utvecklande snarare än förvaltande roll och sporras av högt satta mål. Du bör vara en självständig person med god struktur i ditt arbetssätt. En god kommunikationsförmåga värderas högt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en prestigelös men samtidigt driven miljö där du får vara delaktig och ges möjlighet att påverka. På Nordnet tror vi på att det vi gör har betydelse. Vi brinner för vårt arbete, inspirerade av den inverkan det har på vår verksamhet och våra kunder. Nordnet grundades med en passionerad tro på att den hierarkiska finansbranschen kunde förändras och vi blev en del av att omdefiniera branschen när vi gav kunderna makt över sina egna besparingar.

Hos oss blir du en del av en resa som bara börjat. Att vara ledande inom innovation, teknik och produktutveckling kommer ta oss dit vi vill. Vi är 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi samarbetar, utbyter idéer och använder våra spetskompetenser för att hela tiden förbättra mötet med våra kunder och målgrupper. Öppen kommunikation, kreativitet och engagemang är viktiga delar av vardagen på kontoret.

Nordnet Stockholm sitter i nyrenoverade och moderna lokaler på Kungsholmen.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Carin Wall, 072-988 90 07 alternativt carin.wall@dfindfinance.se Veronica Söderström, 0768551673 alternativt veronica.soderstrom @dfindfinance.se Ansök via www.dfindfinance.se.

OBS! I denna rekrytering tar vi hjälp av Dfind. Ansöka vi länken här: https://www.dfind.se/finance/lediga-jobb/ansok/redovisningsekonom-till-nordnet–koncernredovisning-201205356/

Vi ser fram emot din ansökan!

Organisationsbeskrivning 
För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att göra det behöver vi fantastiska människor, fantastiska team och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

*Application for this job is currently closed

Back

X