Sales Manager till Private Banking

Sweden, Stockholm

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Vi fortsätter satsa stort på vår Private Banking affär och söker därför en säljare till vårt huvudkontor i Stockholm. Inom Private Banking får du en unik chans att nyttja dina färdigheter som säljare samtidigt som du omger dig med proffsiga kollegor och en engagerande företagskultur.

Nordnet har ett kraftfullt erbjudande, som är i ständig utveckling, till både entreprenörer och förmögna privatpersoner. Nordnet förändrar en traditionell marknad med moderna, relevanta och prisvärda lösningar.

Vi söker dig som har en välutvecklad nerv och energi i att göra affärer och som bidrar till marknadens nöjdaste kunder och Nordnets framtida position som förstahandsvalet inom Private Banking, där vi hjälper våra kunder att ta makten över sitt kapital.

Det här ingår i rollen

Du kommer att arbeta med försäljning av Nordnets Private Banking erbjudande i ett professionellt team där vi alla är ambassadörer för Nordnet. I säljarbetet ingår såväl uppsökande som relationsbyggande aktiviteter, i första hand mot entreprenörer och privatpersoner. Du säljer alltid Nordnets fullständiga erbjudande baserat på kundernas behov.

Bakgrund och erfarenhet

Du har flerårig erfarenhet av försäljning mot privatpersoner eller företag samt mycket goda kunskaper inom sparande och investeringar för denna målgrupp. Du har tidigare erfarenhet från bank & finans och gärna av Private Banking eller kapitalförvaltning. Kanske har du ett brett privat intresse för sparande och investeringar men har tidigare försäljningserfarenhet från annan bransch? Självklart har du goda och väldokumenterade försäljningsresultat från dina tidigare arbeten.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen och det är meriterande om du har Swedsec licens för rådgivare och bolån. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Personliga egenskaper 

Som person har du en stark inre motor vilket betyder att du är metodisk, utstrålar energi och du lämnar inget åt slumpen. Du är kreativ och reflekterar löpande över hur du utvecklar bättre lösningar för våra kunder med målet att leverera på den bästa kundupplevelsen. Vår övertygelse är att om vi har roligt och skrattar ofta och gärna så bidrar det till ett klimat där vi tillsammans skapar Nordnets framgång och önskade position, och det tror vi du kan bidra med också.

En förutsättning för att lyckas är att du trivs att arbeta i team, samtidigt som du har en förmåga att med stark uthållighet driva eget arbete och planering av aktiviteter emot prospects och den egna kundbasen som du successivt utvecklar. Vi vinner tillsammans. Du har ett genuint intresse för värdepappersmarknaden och har en pedagogisk förmåga att på ett enkelt och modernt sätt kunna förklara Nordnets erbjudande.

Det här erbjuder vi dig

Private Banking är en affär som är högt prioriterad och det är tillväxt i stora tal som gäller de närmaste åren. Det innebär att du kommer att vara med på en spännande resa i att utveckla en affär som ständigt tar marknadsandelar. Tillsammans skapar vi Sveriges modernaste Private Banking –  nästa generations Private Banking med visionen att hjälpa våra kunder att ta makten över sitt kapital. 

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.nowww.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen att kontakta mig, Sara Silver Örman, Head of Private Banking på telefon 070-823 95 71 eller sara.silver.orman@nordnet.se om du har frågor kring tjänsten.

Ansökningar tas emot via sökknappen nedan. Skicka in ansökan så snart som möjligt, urval görs löpande, dock senast den 20 september 2019.

 Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Välkommen med din ansökan!

*Application for this job is currently closed

Back

X