Student sökes för hantering av myndighetsförfrågningar

Operations, Stockholm

job-img

För drygt 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Beskrivning

Financial Crime Unit (FCU) är den avdelning på Nordnet som ansvarar för övervakning och rapportering till Finanspolisen och Finansinspektionen för AML (Anti-Money-Laundering) och Värdepappershandel. FCU ansvarar även för utredning av misstänkta bedrägerier och myndighetsförfrågningar. Som bank har Nordnet skyldighet att lämna ut information och verkställa beslut på begäran från myndigheter så som exempelvis kronofogdemyndigheten och skatteverket.

Vi söker just nu 1 deltidskollega, med start omgående, för hantering av våra myndighetsförfrågningar.

Din bakgrund

Förmodligen studerar du just nu inom ekonomi eller juridik och har minst ett år kvar av dina studier.

Arbetet innebär hantering av förfrågningar från samtliga Nordiska länder och goda kunskaper i engelska är därför en förutsättning. Talar du även finska är det meriterande.

Hantering av myndighetsförfrågningar ställer höga krav på korrekthet och personlig integritet. Du förväntas kunna granska inkomna förfrågningar och bedöma huruvida frågeställaren har rätt till informationen/beslutet ur ett juridiskt perspektiv eller om Nordnet bör neka svar med hänvisning till banksekretess. Vi utbildar dig i detta men vi förväntar oss att du har ett juridiskt tankesätt och god analytisk förmåga. Som person är du proaktiv, strukturerad och ansvarstagande. Du besitter en god förmåga att självständigt söka information och reda ut frågetecken som dyker upp i ditt arbete, såväl internt på Nordnet som i kontakt med externa parter.

Besitter du dessa egenskaper och kompetenser? I så fall är denna tjänst ett perfekt första steg för en karriär inom regelefterlevnad i finans- och försäkringsbranschen. 

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu den bästa plattformen för sparande och investeringar. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och en möjlighet att få vara med på resan mot att bli förstahandsvalet bland nordiska sparare – vi demokratiserar sparande och investeringar.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 23 oktober 2020. Har du frågor är du välkommen att kontakta Magdalena Filipovic, Head of Financial Crime Unit magdalena.filipovic@nordnet.se

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

*Application for this job is currently closed

Back

X