Studenter på visstid till Clearing & Settlement

Operations, Stockholm

Apply

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Beskrivning

Vi söker 2-3 nya deltidskollegor (med omfattning av 25-50 %) under ett par månader till att börja med, till en roll som administratör på vår avdelning Clearing & Settlement på Nordnet Bank. Gruppen har ett brett ansvarsområde som inkluderar bl. a Clearing & Settlement, värdepapperslån och fondadministration på de marknader som Nordnet erbjuder sina kunder via webb- eller telefonhandel. De hanterar även flyttar som gäller inhemska och internationella värdepapper och fonder.

Dina arbetsuppgifter

Som del av teamet kommer du hantera samtliga typer av affärer som avvecklas. Arbetet innebär daglig kontakt med såväl svenska som utländska banker, kassa- och positionsavstämningar och administration av kampanjer, courtagemodeller och värdepappersaffärer. 

Din bakgrund

  • Du har troligen en pågående akademisk utbildning inom ekonomi/finans eller IT
  • Du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter
  • Du är noggrann, strukturerad och trivs att arbeta självständigt
  • Du har allmänt goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Du har utmärkta kunskaper i svenska och är bekväm i engelska i både tal och skrift

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av backofficesystem och kännedom om de nordiska clearingsystemen VPS, VPC och/eller VP eller tidigare arbetat i något av affärssystemen AbaSec eller Wizer.

Som person är du pålitlig och noggrann och hanterar dina uppgifter på ett proaktivt och strukturerat sätt. För att trivas i arbetet är det viktigt att du är kommunikativ och har stor integritet. Du kan hantera tidspress i form av dagliga deadlines och känner stort ansvar och engagemang för ditt arbete. Du är teamorienterad med ett utåtriktat sätt då nätverksskapande och egna initiativ är ett måste för att göra ett bra jobb hos oss. Du ser till gruppens gemensamma ansvar och rycker gärna in där det behövs.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Nordnet Stockholm sitter i vårt nybyggda nordiska huvudkontor på Alströmergatan på Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Då vi önskar tillsätta tjänsterna snarast vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök med personligt brev och CV på länken nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Head of Clearing and Settlement, Theresia Olsson Pertlwieser Theresia.Olsson.Pertlwieser@nordnet.se

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Back

Apply

X