Studenter sökes för deltidsarbete på Corporate Actions

Operations, Stockholm

Apply

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Beskrivning

Corporate Actions är den avdelning på Nordnet som ansvarar för att hantera företagshändelser för våra kunder. Vi består idag av 10 personer och ingår i verksamhetsområdet Bank Operations.

Vi söker nu 2 – 3 deltidskollegor från februari till augusti 2020. Möjligheter till fortsatt deltidsjobb finns efter anställningen löper ut.

Detta ingår i rollen

Du kommer huvudsakligen att arbeta med företagshändelser. Detta innefattar Emissioner, uppköp, utdelningar mm. Avdelningen hanterar också börsintroduktioner, både för Nordnet kunders räkning och i rollen som emissionsinstitut. I arbetsuppgifterna ingår även marknadsbevakning, myndighetsrapportering, utveckling av arbetet inom avdelningen, samt att ha kontinuerlig kontakt både med andra banker och interna avdelningar.

Passar vi för dig?

För att trivas hos oss bör du ha en positiv attityd, se lösningar snarare än problem och gilla ett högt tempo. Du kommer vara med och påverka processer, dagliga rutiner och resultat inom avdelningen. Ett intresse av aktiemarknaden är en självklarhet. Du är en noggrann lagspelare som alltid sätter kunden i centrum, samtidigt som du tar egna initiativ och skapar interna nätverk. Du arbetar detaljfokuserat, samtidigt som du kan lyfta blicken och se saker i ett större sammanhang. Att löpande ifrågasätta och utvärdera våra processer är en självklarhet för dig. Förmodligen studerar du just nu ekonomi/finans, matematik, ingenjörsutbildning eller liknande och har minst ett år kvar av dina studier. Förutom utmärkta kunskaper i svenska är du bekväm i engelska i tal och skrift.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande. Vi erbjuder en miljö där du får en bra grund för en fortsatt karriär inom bank och finans.

Vi är närmare 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Nordnet Stockholm sitter i vårt nybyggda nordiska huvudkontor på Alströmergatan på Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Välkommen med din ansökan! 

Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast möjligt, senast 9 december 2019. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor vänligen kontakta Felix.Mandoki@nordnet.se 

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Back

Apply

X