Studenter sökes för hantering av myndighetsförfrågningar

Operations, Stockholm

Apply

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Beskrivning

Financial Crime Unit (FCU) är den avdelning på Nordnet som ansvarar för övervakning och rapportering till Finanspolisen och Finansinspektionen för AML (Anti-Money-Laundering) och Värdepappershandel. FCU ansvarar även för utredning av misstänkta bedrägerier och myndighetsförfrågningar.

Vi söker just nu 2-3 deltidskollegor med start senast 1:a januari 2020 för hantering av våra myndighetsförfrågningar.

Dina arbetsuppgifter

Som bank har Nordnet skyldighet att lämna ut information och verkställa beslut på begäran från myndigheter så som exempelvis kronofogdemyndigheten och skatteverket. Arbetet innebär hantering av förfrågningar ifrån samtliga nordiska länder och goda kunskaper i svenska och engelska är därför en förutsättning. Talar du även finska är det meriterande.

Hantering av myndighetsförfrågningar ställer höga krav på korrekthet och personlig integritet. Du förväntas kunna granska inkomna förfrågningar och bedöma huruvida frågeställaren har rätt till informationen/ beslutet ur ett juridiskt perspektiv eller om Nordnet bör neka svar med hänvisning till banksekretess. Vi utbildar dig i detta men vi förväntar oss att du har ett juridiskt tankesätt och god analytisk förmåga.

Din bakgrund

Som person är du proaktiv, strukturerad och ansvarstagande. Du besitter förmågan att självständigt söka information och lösa frågetecken som dyker upp i ditt arbete, såväl internt på Nordnet som i kontakt med externa parter. Förmodligen studerar du just nu inom ekonomi eller juridik och har minst ett år kvar av dina studier.

Besitter du dessa egenskaper och kompetenser? I så fall är denna tjänst ett perfekt första steg för en karriär inom regelefterlevnad i finans- och försäkringsbranschen. 

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är närmare 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Nordnet Stockholm sitter i vårt nybyggda nordiska huvudkontor på Alströmergatan på Kungsholmen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Välkommen med din ansökan! 

Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast möjligt, senast 15 november 2019. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor vänligen kontakta Magdalena Filipovic, Head of Financial Crime Unit magdalena.filipovic@nordnet.se

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Back

Apply

X