Studenter sökes på deltid till Payments Operations

Operations, Stockholm

Apply

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Beskrivning

Just nu söker vi en ny deltidskollega till gruppen Payments Operations som till en början kan arbeta ca 25 – 50 % under ett par månader. Gruppen består idag av 10 personer och ansvarar för att hantera kunders insättningar och uttag, utföra interna betalningar/likvidflyttar, likvidprognoser samt genomföra dagliga avstämningar av likvidkonton. Du ansvarar för att betalningar hanteras med hög kvalité och enligt uppsatta servicenivåer.

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet innebär bland annat att: 

  • hantera våra kunders insättningar och uttag av likvid
  • utföra daglig likvidavstämning av konton
  • hantera ärenden/frågor från kundservice

I arbetet har vi löpande kontakt per telefon och via mail med interna och externa kunder och distributörer vilket ställer krav på att du är serviceinriktad samt lösningsorienterad. Flera av våra motparter är utländska varav god kommunikation på engelska är en förutsättning. Vi arbetar kontinuerligt med att effektivisera och utveckla våra processer och rutiner och vi ser därför att du deltar aktivt i dessa vid sidan om det dagliga arbetet.

Din bakgrund

Du är student, gärna inom ekonomi., och vill ha ett bra arbete vid sidan av studierna och kanske även en merit inför framtida arbete. Det är en fördel om du har ett intresse för aktiemarknaden.

För att lyckas i rollen tror vi att du har/är:

  • en pågående akademisk utbildning inom ekonomi/ finans eller motsvarande
  • tidigare erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter
  • goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
  • förmåga och vilja att driva och implementera förändringar i arbetssätt och processer

Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en god problemlösningsförmåga. Du har också ett strukturerat arbetssätt och en vilja att ifrågasätta och utveckla våra system, rutiner och processer. Teamwork ser du som en självklarhet och du har även en positiv och prestigelös inställning och attityd i arbetet.

Det här erbjuder vi dig

Genom att arbeta deltid hos Nordnet kommer du att få värdefulla insikter i hur en modern digital bank fungerar samtidigt som du knyter många värdefulla kontakter. Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Vi är 600 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.nowww.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Olofsson, Payments Operations Manager, på anna.olofsson@nordnet.se .

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Back

Apply

X