Er du god til at skrive tekster?

Denmark, Copenhagen

job-img

 Marketing koordinator med øje for detaljen

Vi søger en kollega til vores marketingteam med stor interesse for at skrive alt lige fra disclaimer-tekster og pressemeddelelser til mere salgs- og serviceorienterede tekster. Tekster som kan inspirere og engagere vores kunder. Du skal kunne skrive om investering i øjenhøjde, hvor formålet er at skabe sammenhængende og relevant indhold til vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er en dygtig formidler, som kan gøre det komplicerede let at forstå og give læseren lyst til at tage det næste skridt.

Jobbet

Vores marketingchef skal på barsel, og derfor får teamet brug for en kollega, som kan supportere dem i deres arbejde. Vi søger en velformuleret, struktureret og detaljeorienteret kollega, som kan varetage et stort ansvar i at kvalitetssikre vores indhold i diverse kanaler. Vi ønsker at fremstå som professionelle med sans for at inspirere og lære vores kunder en masse inden for investeringsverden. Vi skal sikre at alt, hvad vi skriver og sender ud i vores kanaler, er fagligt korrekt, professionelt skrevet, juridisk sikret og let at forstå.

Arbejdsopgaverne:

 • Omskrive svenske og engelske tekster til dansk.
 • Korrekturlæsning på danske tekster.
 • Omskrive tekster så de bliver mere læsevenlige for vores kunder.
 • Være med til at skrive tekster til nyhedsbreve, bannere, pressemeddelelser m.m.
 • Optimere og gennemgå tekster på vores site og i andre kanaler.
 • Kvalitetssikring af vores indhold i tæt samarbejde med stakeholders. Det vi skriver, skal være korrekt.
 • Andre ad hoc opgaver som lander på vores bord.

Det forventes også, at du engagerer dig i vores generelle marketingkampagner, bidrager med gode idéer og er med til at løse mindre rutineprægede opgaver. Du bliver en del af det danske marketingteam med fire medlemmer og refererer i ansættelsesperioden til vores Head of Business Management.

Passer vi sammen?
Er du kreativ og fuld af gåpåmod, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Du skal kunne fordybe dig i tekster men samtidig også kunne levere hurtigt, når det haster. Derudover forventer vi, at:

 • dansk retstavning og korrekturlæsning er uproblematisk for dig.
 • du sætter alle de rigtige kommaer.
 • du elsker at ”nørde” med ord og formuleringer.
 • du kan agere og levere hurtigt, når det kræves.
 • du arbejder selvstændigt og effektivt – ingen opgave er for lille eller for stor for dig.
 • du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet.
 • du kommunikerer problemfrit på engelsk, som er vores koncernsprog.

Erfaring fra branchen er en fordel, dog er din passion for at skrive det vigtigste for os. Du bedes derfor i din ansøgning skrive, hvordan din passion for netop at skrive tekster kommer til udtryk.

Det tilbyder vi dig
Hos Nordnet bliver du en del af et godt fællesskab, hvor vi drives af et ønske om at give vores kunder verdens bedste kundeoplevelse og de bedst mulige tjenester til investering og pensionsopsparing. Her er et højt tempo og en hurtig udviklingstakt, hvor du får mulighed for selv at have indflydelse på din hverdag. Du får et spændende, kreativt job med stor berøringsflade og super gode kollegaer.

Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte Head of Online sales & Marketing Katie Nordenbøl (Katie.malou.nordenbol@nordnet.dk – mobil: 24 29 15 02). Du søger stillingen ved at klikke på ansøg-knappen.

Sidste ansøgningsdag: Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 5. juli 2020.

Ansættelsesform: 8 måneders barselsvikariat. Løn afhænger af dine kvalifikationer.

Startdato: Senest 1. sep. 2020.

*Application for this job is currently closed

Tillbaka

X