Erfaren CRM koordinator

Denmark, Copenhagen

Ansök

Vil du være med til at gøre det enkelt at investere? 
Brænder du for målrettet markedsføring til eksisterende kunder – og kan du skrive om investering og pension i øjenhøjde? Så er det her jobbet for dig!

Nordnet søger en CRM koordinator med passion for målrettet kommunikation, som kan inspirere og engagere vores kunder. Du kommer primært til at arbejde med e-mailkampagner, hvor det handler om at skabe sammenhængende og relevant content til vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er en dygtig formidler, som kan gøre det komplicerede let forståeligt og give læseren lyst til at tage det næste skridt.

Jobbet

Vi søger en selvkørende, struktureret og erfaren kollega, som kan varetage et stort ansvar og koordinere Nordnets danske marketing- og kommunikationsaktiviteter til eksisterende kunder. Det er en forudsætning, at du har en grundlæggende forståelse for økonomi/investering, så du nemt kan sætte dig ind i vores kunders behov og kan skabe relevant og inspirerende content.

Arbejdsopgaverne:

 • Koordinering, produktion og prioritering af kampagner via e-mail og andre kanaler i tæt samarbejde med stakeholders i det nordiske CRM-team.
 • Skabe den røde tråd mellem vores kanaler, så vi sikrer os et cross-channel fokus.
 • Produktion af nyhedsbreve samt opsætning af events inkl. udsendelse af invitationer, remindere og opfølgning via Adobe Campaign Manager.
 • Andre kommunikationsopgaver som oversættelser og korrekturlæsning.

Det forventes også, at du engagerer dig i vores generelle marketingkampagner, bidrager med gode idéer og er med til at løse mindre rutineprægede opgaver, som kommer vores vej. Du bliver en del af det danske salgs- og marketingteam med ti medlemmer og refererer til Head of Sales & Marketing Denmark.

Passer vi sammen?
Er du kreativ og fuld af gåpåmod, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Du skal have en entreprenørånd gemt i dig og have viljen til at påvirke forretningen og til at udvikle dig selv. Derudover forventer vi, at:

 • Du har interesse for investering.
 • Du arbejder selvstændigt og effektivt – ingen opgave er for lille eller for stor for dig.
 • Du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet.
 • Du tænker nyt og har en god forståelse for visuelt design.
 • Dansk retstavning og korrekturlæsning er uproblematisk for dig.
 • Du kommunikerer problemfrit på engelsk, som er vores koncernsprog.
 • Du har erfaring inden for online markedsføring/CRM.

Det tilbyder vi dig
Hos Nordnet bliver du en del af et godt fællesskab, hvor vi drives af et ønske om at give vores kunder verdens bedste kundeoplevelse og de bedst mulige tjenester til investering og opsparing. Her er et højt tempo og en hurtig udviklingstakt, hvor du får mulighed for selv at have indflydelse på din hverdag. Du får et spændende kreativt job med stor berøringsflade og super gode kollegaer.

Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte Head of Sales & Marketing, Katie Nordenbøl (Katie.malou.nordenbol@nordnet.dk – mobil: 24 29 15 02). Du søger stillingen ved at klikke på Apply længst nede på denne side.

Ansættelsesform: Fuldtid.

Startdato: Hurtigst muligt.

Tillbaka

Ansök

X