2019-06-17

Lars-Åke Norling ny CEO for Nordnet Bank

Lars-Åke Norling er udnævnt til nye CEO for Nordnet Bank. Lars-Åke har tidligere bl.a. været CEO for Telenor i Sverige og er i dag investeringssansvarlig for TMT-sektoren i Kinnevik.

Lars-Åke tiltræder sin nye rolle i Nordnet Bank den 1. september.

– Lars-Åke er den helt rigtige person til at stå i spidsen for at bygge fremtidens bank for opsparing og investering. Han har bred erfaring med forbrugssektoren, et skarpt resultatfokus og er en spidskompetence inden for digital transformation, siger Tom Dinkelspiel, bestyrelsesformand i Nordnet Bank.

– Jeg brænder for at forbedre menneskers liv ved hjælp af digitalisering. Nordnet er en af finansbranchens pionerer, som gennem lang tid har udfordret de gældende strukturer og været med til at demokratisere investering og opsparing gennem innovation, konkurrencedygtige priser og gode tekniske løsninger, siger Lars-Åke Norling.

Lars-Åke Norling har mere end 20 års erfaring fra virksomheder inden for teknologi, medier og telecom (TMT). Han er i dag investeringsansvarlig for TMT-sektoren i investeringsvirksomheden Kinnevik. Norling har tidligere bl.a. været CEO for Total Access Communications Thailand, CEO for Digi Telecommunications Malaysia og CEO for Telenor Sverige.

– Nordnet har det seneste år lanceret en række succesfulde nye produkter og en ny app, er på vej med et nyt website, samtidig med at vi har erhvervet det norske selskab Netfonds. Der har været et højt tempo i organisationen, men der er stadig meget, der skal gøres. Lars-Åke har de kompetencer, der skal til, for at tage os gennem næste fase, hvor vi vil sætte endnu mere fokus på den digitale brugeroplevelse, siger Tom Dinkelspiel, bestyrelsesformand i Nordnet Bank.

– Jeg ser Nordnet som et af de stærkeste brands inden for investering og opsparing på det nordiske marked og som en reel udfordrer til de traditionelle banker. Jeg er beæret over at have fået opgaven med at lede Nordnet fremadrettet og ser frem til at lære medarbejderne at kende og hurtigst muligt skabe mig et klart billede af, hvad der er vigtigt for vores kunder, siger Lars-Åke Norling.

Anne Buchardt fortsætter uændret som landechef for Nordnet i Danmark.

For mere information, kontakt:

Elin Ljung, +46 708 66 10 40

Nordnet er en digital bank til opsparing og investering, som findes i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Med brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at nå deres opsparingsambitioner. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.